Houten restaurant bank

Producten

 

Bekijk onze producten

Bereken uw prijs

Bereken uw prijs van de ideale eetkamerbank

Contact

Bezoek onze showroom of vraag informatie aan

Uniek. Betaalbaar. Maatwerk.

Meubelmaatwerk company is niet alleen de specialist in eetkamerbanken maar ook in tafels op maat, poefen, hockers en wandpanelen. Ook is het bij ons mogelijk eetkamerstoelen te laten stofferen in dezelfde stijl als je eetkamerbank.

Een houten restaurant bank op maat

We hebben bij Meubelmaatwerk Company een ruim assortiment aan mooie banken voor in uw restaurant klaarstaan. Het maakt hierbij niet uit wat de stijl is van uw restaurant. We bieden u namelijk een grote verscheidenheid aan stijlen, kleuren en materialen. Zo kunt u er bij ons bijvoorbeeld voor kiezen om een houten restaurant bank te laten maken. Hout heeft een mooie, rustieke uitstraling, die ook in uw restaurant waarschijnlijk een goed figuur zal slaan. Wij maken houten restaurant banken helemaal op maat, zodat ze perfect in uw interieur passen.

Wilt u een houten restaurant bank op maat in uw zaak?

Ons bedrijf is gevestigd in Nederland, maar we komen ook graag een keer naar Belgie om samen met u te bekijken wat de beste stijl is voor uw diner. Samen met u nemen we dan uw wensen door, aan de hand waarvan we gaan bekijken wat er allemaal mogelijk is. We maken een eerste ontwerp, waar u dan naar kunt kijken. Aan de hand van uw opmerkingen bekijken we dan hoe we het ontwerp verder kunnen perfectioneren. Als we daarmee klaar zijn gaan we aan de slag met het maken van uw banken. Zijn ze klaar, dan komen we deze natuurlijk bij u langs brengen en op hun plek zetten.

De mooiste houten restaurant banken

Voor een houten restaurant bank op maat bent u bij Meubelmaatwerk Company aan het juiste adres. Bij ons bedrijf maken we de mooiste banken van de beste materialen. Houten restaurant banken die wij maken worden dan ook van de beste materialen gemaakt. Stevige banken waar uw gasten comfortabel op kunnen zitten. Banken die een lange levensduur hebben en die zodoende een prima investering zijn. Meer weten? We staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. Neem hier gewoon even contact over op met ons.

Eetkamerbanken

Uniek maatwerk voor iedereen

Poefen en hockers

Van een ruimtebesparende poef tot de meeste excentrieke hocker

Tafels en stoelen

De details maken het verschil

Wandpanelen en hoofdborden

Denk hoger dan uw eetkamerbank lang is.

Inspiratie

In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem contact op

Bekijk galleries per productgroep