Horeca zitbank

Producten

 

Bekijk onze producten

Bereken uw prijs

Bereken uw prijs van de ideale eetkamerbank

Contact

Bezoek onze showroom of vraag informatie aan

Uniek. Betaalbaar. Maatwerk.

Meubelmaatwerk company is niet alleen de specialist in eetkamerbanken maar ook in tafels op maat, poefen, hockers en wandpanelen. Ook is het bij ons mogelijk eetkamerstoelen te laten stofferen in dezelfde stijl als je eetkamerbank.

Een horeca zitbank op maat

Bent u op zoek naar een mooie horeca zitbank voor in uw horecazaak? Een mooie bank die u altijd een perfect plekje kunt geven en waar uw gasten met genoegen op plaats gaan nemen? Dan nodigen wij u van harte uit om eens te komen kijken bij de banken die Meubelmaatwerk Company voor u klaar heeft staan. We zijn gespecialiseerd in het maken van allerhande mooie meubelen, waarbij we ook graag met uw ideeen aan de slag gaan. We hebben door de jaren heen heel wat horeca zitbanken gemaakt voor klanten in Nederland en Belgie en komen ook graag eens bij u langs om te bekijken wat we voor u kunnen maken.

Wilt u een nieuwe horeca zitbank in uw zaak?

Voor een horeca zitbank op maat bent u bij Meubelmaatwerk Company aan het juiste adres. We raden u dan ook aan om gewoon eens bij ons te komen kijken als u meer wilt weten over wat er bij ons allemaal mogelijk is. We gebruiken bij het maken van onze meubelen altijd de beste materialen, die wij met grote zorg voor u bewerken tot een prachtige horeca zitbank. U bepaalt dan zelf hoe groot of lang deze banken moeten zijn, wat voor kleuren deze moeten hebben en welk materiaal wij voor de bekleding gebruiken. Met andere woorden, we gaan de banken helemaal volgens uw wensen produceren!

Een horeca zitbank maken voor uw zaak

U wilt natuurlijk ook graag dat uw horecazaak een geheel eigen gezicht heeft. U heeft een eigen stijl en wilt graag dat mensen deze herkennen als ze bij u te gast zijn. Vandaar ook dat wij graag eens met u om tafel gaan zitten om uw wensen op dit gebied door te nemen. We maken een ontwerp voor u dat op uw wensen aansluit, waarna we dit aan u laten zien. Aan de hand van uw opmerkingen maken we dan een definitief model en gaan we aan de slag met de productie van uw horeca zitbanken. Meer weten over een eigen horeca zitbank op maat? Neem hier dan gewoon even contact over op met ons.

Eetkamerbanken

Uniek maatwerk voor iedereen

Poefen en hockers

Van een ruimtebesparende poef tot de meeste excentrieke hocker

Tafels en stoelen

De details maken het verschil

Wandpanelen en hoofdborden

Denk hoger dan uw eetkamerbank lang is.

Inspiratie

In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem contact op

Bekijk galleries per productgroep