MEUBELMAATWERK COMPANY

Specialist in kwalitatief zitmeubilair

Advies op maat, visualisatie
en persoonlijke aandacht

Wij maken gebruik van oersterke materialen
voor een optimale comfort

10 jaar garantie op de constructie
2 jaar garantie op de bekleding

Horeca wandbank

Bent u op zoek naar een mooie wandbank voor uw horecazaak? Dan raden wij u aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij Meubelmaatwerk Company. Wij maken namelijk de mooiste banken die er te vinden zijn. Prachtige banken die door ons helemaal op maat voor u worden gemaakt. Wilt u meer weten over wat er allemaal mogelijk is op het gebied van wandbanken? Neem dan om te beginnen eens een kijkje op onze website. Hier vindt u een groot aantal voorbeelden van banken die wij in het verleden hebben gemaakt. Daarna gaan we graag eens met u in gesprek over uw wensen op het gebied van het meubilair voor uw horecazaak.

Hoe moeten uw horeca wandbanken er uit komen te zien?

We vinden het belangrijk om u de mogelijkheid te bieden om een mooie horeca wandbank te laten maken. Wellicht heeft u al eens rondgekeken voor een horeca wandbank die helemaal op uw wensen aansluit. U zult dan hebben gemerkt dat het niet altijd even makkelijk is om de perfecte bank te vinden. Misschien is de maat niet goed, vindt u het materiaal niet mooi of is de vorm niet naar wens. Bij ons heeft u dat probleem niet. Wij maken deze banken namelijk helemaal op maat voor u. Zo heeft u straks een bank die er helemaal uitziet zoals u maar wilt.

De mooiste horeca wandbanken bij elkaar

Een horeca wandbank op maat laten maken kunt u het beste door Meubelmaatwerk Company laten doen. Bij ons bedrijf hebben we door de jaren heen al een groot aantal verschillende banken gemaakt. We beginnen met een mooi, sterk frame van beukenhout en plaatwerk, waar we een comfortabele zitting van koudschuim bij maken. Daarnaast is het mogelijk om zelf te kiezen wat voor bekleding u op de bank wilt hebben. Kies uit de mooiste stoffen die er te vinden zijn, van stoffenhuizen die de hoogste kwaliteit leveren. Zo maken wij voor u een horeca wandbank die helemaal past bij uw zaak!