Horeca wandbank

Producten

 

Bekijk onze producten

Bereken uw prijs

Bereken uw prijs van de ideale eetkamerbank

Contact

Bezoek onze showroom of vraag informatie aan

Uniek. Betaalbaar. Maatwerk.

Meubelmaatwerk company is niet alleen de specialist in eetkamerbanken maar ook in tafels op maat, poefen, hockers en wandpanelen. Ook is het bij ons mogelijk eetkamerstoelen te laten stofferen in dezelfde stijl als je eetkamerbank.

Een horeca wandbank op maat laten maken

Met een horeca wandbank van Meubelmaatwerk Company kunt u rekenen op een prachtige horeca wandbank. Wij hebben de mooiste wandbanken in ons assortiment voor u klaarstaan. We kunnen er daarbij ook voor zorgen dat deze bank helemaal op maat voor u wordt gemaakt. We hebben het dan niet alleen maar over de afmetingen, maar ook over de stijl van de bank. We hebben veel ervaring met het maken van horeca wandbanken die helemaal passen bij de stijl van uw restaurant, cafe of frituur. We raden u dan ook aan om eens een kijkje te komen nemen in ons assortiment om hier te zien wat er bij ons allemaal mogelijk is.

De mooiste horeca wandbanken

Ons bedrijf is in 1994 in Nederland opgericht, in IJsselstein om precies te zijn. Door de jaren heen zijn we gegroeid tot een van de specialisten op het gebied van alles wat met horecameubilair te maken heeft. We hebben een ruim assortiment aan banken en ander meubilair klaarstaan, maar daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor banken op maat. Wellicht heeft u een idee voor een horeca wandbank op maat waarvan u graag wilt dat dit wordt gemaakt voor uw zaak? U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om ons aan de slag te laten gaan met uw ideeen. Samen met u zorgen we er dan voor dat u straks meubilair in uw zaak heeft staan dat helemaal op uw wensen aansluit.

Meer weten over onze horeca wandbanken?

Als u eens een voorbeeld wil zien van wat wij op het gebied van een mooie horeca wandbank allemaal te bieden hebben, dan kunt u hiervoor altijd even een kijkje nemen op onze website. We hebben hier een aantal voorbeelden staan van banken die we voor andere klanten hebben gemaakt. Wellicht doet u hier inspiratie mee op. Neem vooral ook even contact met ons op als u meer wilt weten over de mogelijkheden die u bij ons heeft. We maken graag een afspraak met u om uw wensen en ideeen met u door te nemen.

Eetkamerbanken

Uniek maatwerk voor iedereen

Poefen en hockers

Van een ruimtebesparende poef tot de meeste excentrieke hocker

Tafels en stoelen

De details maken het verschil

Wandpanelen en hoofdborden

Denk hoger dan uw eetkamerbank lang is.

Inspiratie

In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem contact op

Bekijk galleries per productgroep