Horeca terrasbank

Producten

 

Bekijk onze producten

Bereken uw prijs

Bereken uw prijs van de ideale eetkamerbank

Contact

Bezoek onze showroom of vraag informatie aan

Uniek. Betaalbaar. Maatwerk.

Meubelmaatwerk company is niet alleen de specialist in eetkamerbanken maar ook in tafels op maat, poefen, hockers en wandpanelen. Ook is het bij ons mogelijk eetkamerstoelen te laten stofferen in dezelfde stijl als je eetkamerbank.

De mooiste horeca terrasbanken

Bent u op zoek naar een horeca terrasbank op maat? Dan raden wij u aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij Meubelmaatwerk Company. We hebben de mooiste producten voor u klaarstaan, maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om door ons iets op maat voor u te laten maken. Niet alleen gaan we dan aan de slag met de afmetingen, u kunt ook kiezen voor een andere bekleding, kleur of stijl. We passen de horeca terrasbank zo helemaal aan de stijl van uw eigen zaak aan. Horeca terrasbanken hebben een belangrijke functie bij een restaurant, eetcafe of frituur. Als het mooie banken zijn, dan nodigen ze uw klanten uit om hier op plaats te nemen. Als ze dan ook nog eens comfortabel zijn zullen uw gasten wellicht zelfs iets meer bestellen en vaker terugkomen.

Wilt u een horeca terrasbank op maat kopen?

Bij Meubelmaatwerk Company vindt u de mooiste meubelen voor in uw zaak. Neem eens een kijkje bij wat we allemaal op onze website voor u klaar hebben staan. Hier vindt u allerhande voorbeelden van meubilair dat we in het verleden voor onze klanten hebben gemaakt. Zo hebben we bijvoorbeeld een horeca terrasbank op maat voor u klaarstaan. Wilt u meer weten over wat er hiermee mogelijk is? Neem dan gewoon een keer contact met ons op met al uw vragen. We vertellen u dan alles over wat er mogelijk is bij ons.

Aan de slag met een horeca terrasbank op maat

Heeft u al een duidelijk idee van hoe uw horeca terrasbanken er uit moeten komen te zien? Of wilt u liever nog wat inspiratie opdoen bij ons bedrijf? Bekijk eens de voorbeelden om hier te zien wat wij allemaal voor mogelijkheden te bieden hebben. Zo krijgt u een idee van wat er allemaal kan bij ons en hoe uw banken er straks ook uit kunnen komen te zien. We zijn gevestigd in Nederland, maar komen ook graag een keer bij u langs in Belgie om samen met u uw wensen door te nemen.

Eetkamerbanken

Uniek maatwerk voor iedereen

Poefen en hockers

Van een ruimtebesparende poef tot de meeste excentrieke hocker

Tafels en stoelen

De details maken het verschil

Wandpanelen en hoofdborden

Denk hoger dan uw eetkamerbank lang is.

Inspiratie

In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem contact op

Bekijk galleries per productgroep