Horeca muurbank

Producten

 

Bekijk onze producten

Bereken uw prijs

Bereken uw prijs van de ideale eetkamerbank

Contact

Bezoek onze showroom of vraag informatie aan

Uniek. Betaalbaar. Maatwerk.

Meubelmaatwerk company is niet alleen de specialist in eetkamerbanken maar ook in tafels op maat, poefen, hockers en wandpanelen. Ook is het bij ons mogelijk eetkamerstoelen te laten stofferen in dezelfde stijl als je eetkamerbank.

Een horeca muurbank op maat

Bent u op zoek naar een bedrijf dat mooie horeca muurbanken verkoopt? Daar zijn er natuurlijk meerdere van te vinden. Maar als u een bedrijf zoekt dat deze bank helemaal voor u op maat maakt, dan bent u bij Meubelmaatwerk Company aan het juiste adres. We hebben het framework van die ideale horeca muurbank voor u klaarstaan, maar hoe u deze verder in wilt vullen is aan u. We kunnen aanpassingen maken aan de maat van de bank, maar ook aan de bekleding en kleuren. Zo zorgen wij ervoor dat uw bank straks helemaal aangepast is aan hoe u graag wilt dat deze er uit komt te zien.

De mooiste horeca muurbank op maat bestellen

We raden u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Meubelmaatwerk Company als u op zoek bent naar de mooiste meubelstukken voor in uw horecagelegenheid. We hebben veel ervaring met het maken van meubilair dat helemaal op de wensen van onze klanten is afgestemd. We nodigen u dan ook van harte uit om eens een kijkje te komen nemen op onze website. We zijn al actief op het gebied van het maken van meubels sinds 1994. Het bedrijf is door de jaren heen flink gegroeid en we hebben momenteel zelfs een tweede filiaal geopend. We verwelkomen ook graag klanten uit Belgie, met wie we graag de specifieke wensen door willen nemen.

Meer weten over onze horeca muurbank op maat?

Indien u meer wilt weten over wat wij u allemaal te bieden hebben, dan raden wij u aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen op onze website. Hier vindt u onze contactinformatie, zodat u direct al uw vragen aan ons kunt stellen. We gaan graag eens samen met u bekijken wat u allemaal voor mooie horeca muurbanken u in uw zaak wilt hebben staan. We hebben ook een tweetal showrooms waar u de meubels in het echt kunt komen bekijken.

Eetkamerbanken

Uniek maatwerk voor iedereen

Poefen en hockers

Van een ruimtebesparende poef tot de meeste excentrieke hocker

Tafels en stoelen

De details maken het verschil

Wandpanelen en hoofdborden

Denk hoger dan uw eetkamerbank lang is.

Inspiratie

In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem contact op

Bekijk galleries per productgroep