MEUBELMAATWERK COMPANY

Specialist in kwalitatief zitmeubilair

Vraag en Advies 2

Advies op maat, visualisatie
en persoonlijke aandacht

Duurzaam 2

Wij maken gebruik van oersterke materialen
voor een optimale comfort

Garantie 1

10 jaar garantie op de constructie
2 jaar garantie op de bekleding

Horeca loungebank

Bij Meubelmaatwerk Company bent u aan het juiste adres voor de mooiste meubelen voor uw horecazaak. Wilt u dat uw gasten lekker kunnen ontspannen als ze bij u van een drankje of hapje genieten? Dan zorgen wij er graag voor dat deze er precies zo uitziet als u had gewenst. Niet alleen heeft u straks mooie horeca loungebanken die de juiste maat hebben, we zorgen dat ook de bekleding helemaal aansluit bij uw persoonlijke stijl. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gewoon even contact met ons op om de mogelijkheden die we te bieden hebben met ons door te nemen.

Horeca loungebanken

Bent u op zoek naar een horeca loungebank op maat?

We vinden het belangrijk dat u straks een horeca loungebank heeft staan waar uw gasten helemaal op tot rust kunnen komen. Een comfortabele bank waar uw gasten lekker op zitten en waar ze op kunnen genieten van de spijzen die u ze te bieden heeft. We raden u daarbij aan om eens een kijkje te nemen op onze website om hier een aantal voorbeelden te zien van wat wij voor u kunnen maken. We gaan graag aan de slag met uw ideeen, die we helemaal afstemmen op wat u in gedachten heeft. We hebben mooie stoffen klaarliggen om de bank mee te bekleden en zorgen ervoor dat deze banken stevig en comfortabel zijn.

Meer weten over onze horeca loungebanken?

Indien u meer wilt weten over onze horeca loungebanken, nodigen wij u van harte uit om eens contact met ons op te nemen met al uw vragen. Bij Meubelmaatwerk Company werken mensen die als geen ander weten wat er mogelijk is bij het maken van een horeca loungebank op maat. Heeft u een enkele horeca loungebank nodig? Of wilt u meerdere horeca loungebanken in uw zaak neerzetten? Wat uw wensen ook zijn, wij staan klaar om ze voor u uit te laten komen.

Wij kunnen helpen met een visualisatie 1
Hoek Loungebank