Horeca loungebank

Producten

 

Bekijk onze producten

Bereken uw prijs

Bereken uw prijs van de ideale eetkamerbank

Contact

Bezoek onze showroom of vraag informatie aan

Uniek. Betaalbaar. Maatwerk.

Meubelmaatwerk company is niet alleen de specialist in eetkamerbanken maar ook in tafels op maat, poefen, hockers en wandpanelen. Ook is het bij ons mogelijk eetkamerstoelen te laten stofferen in dezelfde stijl als je eetkamerbank.

Een horeca loungebank op maat laten maken

Bij Meubelmaatwerk Company bent u aan het juiste adres voor de mooiste meubelen voor uw horecazaak. Wilt u dat uw gasten lekker kunnen ontspannen als ze bij u van een drankje of hapje genieten? Dan zorgen wij er graag voor dat deze er precies zo uitziet als u had gewenst. Niet alleen heeft u straks mooie horeca loungebanken die de juiste maat hebben, we zorgen dat ook de bekleding helemaal aansluit bij uw persoonlijke stijl. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gewoon even contact met ons op om de mogelijkheden die we te bieden hebben met ons door te nemen.

Bent u op zoek naar een horeca loungebank op maat?

We vinden het belangrijk dat u straks een horeca loungebank heeft staan waar uw gasten helemaal op tot rust kunnen komen. Een comfortabele bank waar uw gasten lekker op zitten en waar ze op kunnen genieten van de spijzen die u ze te bieden heeft. We raden u daarbij aan om eens een kijkje te nemen op onze website om hier een aantal voorbeelden te zien van wat wij voor u kunnen maken. We gaan graag aan de slag met uw ideeen, die we helemaal afstemmen op wat u in gedachten heeft. We hebben mooie stoffen klaarliggen om de bank mee te bekleden en zorgen ervoor dat deze banken stevig en comfortabel zijn.

Meer weten over onze horeca loungebanken?

Indien u meer wilt weten over onze horeca loungebanken, nodigen wij u van harte uit om eens contact met ons op te nemen met al uw vragen. Bij Meubelmaatwerk Company werken mensen die als geen ander weten wat er mogelijk is bij het maken van een horeca loungebank op maat. Heeft u een enkele horeca loungebank nodig? Of wilt u meerdere horeca loungebanken in uw zaak neerzetten? Wat uw wensen ook zijn, wij staan klaar om ze voor u uit te laten komen.

Eetkamerbanken

Uniek maatwerk voor iedereen

Poefen en hockers

Van een ruimtebesparende poef tot de meeste excentrieke hocker

Tafels en stoelen

De details maken het verschil

Wandpanelen en hoofdborden

Denk hoger dan uw eetkamerbank lang is.

Inspiratie

In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem contact op

Bekijk galleries per productgroep