Horeca hoekbank

Producten

 

Bekijk onze producten

Bereken uw prijs

Bereken uw prijs van de ideale eetkamerbank

Contact

Bezoek onze showroom of vraag informatie aan

Uniek. Betaalbaar. Maatwerk.

Meubelmaatwerk company is niet alleen de specialist in eetkamerbanken maar ook in tafels op maat, poefen, hockers en wandpanelen. Ook is het bij ons mogelijk eetkamerstoelen te laten stofferen in dezelfde stijl als je eetkamerbank.

De mooiste horeca hoekbanken op maat

Wilt u ervoor zorgen dat uw horecazaak een blijvende indruk maakt op uw gasten? Dit bereikt u natuurlijk door de kwaliteit van uw producten, alsmede de service die u levert, maar ook door het interieur van uw zaak. U kunt er natuurlijk altijd voor kiezen om bij de groothandel langs te gaan om hier eens te kijken wat voor meubilair hier allemaal klaarstaat. Maar u kunt er ook voor kiezen om eens goed rond te kijken bij wat Meubelmaatwerk Company u allemaal te bieden heeft. Wij hebben namelijk niet alleen maar het mooiste horecameubilair voor u klaarstaan, we kunnen dit ook nog eens helemaal op maat voor u maken.

Een horeca hoekbank op maat voor uw zaak

We vinden het belangrijk dat u uw gasten kunt ontvangen op de manier waarop u dat het liefst wil. Heeft u in gedachten hoe de horeca hoekbanken in uw zaak er uit moeten zien? Of heeft u liever dat wij hier mee aan de slag gaan. Geef gewoon eens aan ons door wat u zelf voor stijl in gedachten heeft en wij maken een eerste ontwerp. Aan de hand van dat ontwerp kunt u bekijken of het is wat u zelf in gedachten had, of dat u liever nog aanpassingen ziet. Als we overeenstemming hebben over een ontwerp gaan wij aan de slag hiermee.

De mooiste horeca hoekbanken

Voor een horeca hoekbank die helemaal lijkt op wat u in gedachten had, bent u bij Meubelmaatwerk Company aan het juiste adres. We staan klaar om voor u aan het werk te gaan. Ons bedrijf is gevestigd in Nederland, maar we komen ook graag naar Belgie toe om samen met u uw wensen door te nemen. Alles om ervoor te zorgen dat de inrichting van uw horecazaak straks helemaal is wat u in gedachten had.

Eetkamerbanken

Uniek maatwerk voor iedereen

Poefen en hockers

Van een ruimtebesparende poef tot de meeste excentrieke hocker

Tafels en stoelen

De details maken het verschil

Wandpanelen en hoofdborden

Denk hoger dan uw eetkamerbank lang is.

Inspiratie

In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem contact op

Bekijk galleries per productgroep