MEUBELMAATWERK COMPANY

Specialist in kwalitatief zitmeubilair

Advies op maat, visualisatie
en persoonlijke aandacht

Wij maken gebruik van oersterke materialen
voor een optimale comfort

10 jaar garantie op de constructie
2 jaar garantie op de bekleding

Horeca hoekbank

Heeft u een eigen horecazaak en wilt u graag dat de inrichting helemaal aansluit op uw persoonlijke wensen? Het is dan niet altijd even makkelijk om het juiste meubilair te vinden. Misschien heeft u wel specifieke wensen met betrekking tot hoe de banken in uw restaurant of snackbar er uit moeten zien. Bij Meubelmaatwerk Company kunnen wij u dan verder helpen. Neem gewoon even een kijkje bij ons om te zien wat wij allemaal in ons assortiment voor u klaar hebben staan. We hebben standaard modellen die wij graag voor u aan willen passen aan uw wensen. We hebben het dan over de maat van de horeca hoekbanken, maar ook over de stijl en bekleding.

Een horeca hoekbank op maat laten maken

We vinden het belangrijk om u de mogelijkheid te bieden een interieur op te bouwen dat past bij uw huisstijl. Bent u een mooie bank tegengekomen die niet de juiste kleur heeft? Of is de bank niet de juiste maat? Neem dan gewoon even contact met ons op. Wij zorgen er namelijk graag voor dat u toch een horeca hoekbank in uw zaak krijgt die er helemaal zo uitziet als u wenst. Bij Meubelmaatwerk Company werken mensen met veel ervaring op het gebied van het maken van meubelen. We maken meubelen die er niet alleen maar prachtig uitzien, maar die daarbij ook nog eens helemaal op uw wensen zijn afgestemd.

Meer weten over onze horeca hoekbanken?

Bij Meubelmaatwerk Company bent u aan het juiste adres voor die mooie banken voor in uw horecagelegenheid. We raden u dan ook aan om eens een kijkje te komen nemen op onze website als u meer informatie wilt lezen over wat er precies allemaal mogelijk is. Bij ons bedrijf maken we om te beginnen een frame van hoogwaardig beukenhout. Hier gaan we dan met plaatwerk overheen, waarna we nog een zitting maken van koudschuim. Hier komt dan nog een mooie stoffering overheen. We hebben hiervoor een ruim assortiment aan de beste stoffen die er te vinden zijn voor klaarliggen. Meer weten? Neem dan gewoon even contact met ons op met al uw vragen.