Horeca bankstel

Producten

 

Bekijk onze producten

Bereken uw prijs

Bereken uw prijs van de ideale eetkamerbank

Contact

Bezoek onze showroom of vraag informatie aan

Uniek. Betaalbaar. Maatwerk.

Meubelmaatwerk company is niet alleen de specialist in eetkamerbanken maar ook in tafels op maat, poefen, hockers en wandpanelen. Ook is het bij ons mogelijk eetkamerstoelen te laten stofferen in dezelfde stijl als je eetkamerbank.

De mooiste horeca bankstellen op maat

Heeft u een eigen horecazaak en bent u nu op zoek naar nieuwe onderdelen voor uw inrichting? U kunt dan natuurlijk even een kijkje nemen bij de spullen die uw vaste groothandel in de aanbieding heeft. U krijgt dan alleen interieurstukken die ook bij andere horecazaken te vinden zijn. Als u echt iets wilt hebben dat uniek is, dan raden wij u aan om even een kijkje te komen nemen bij Meubelmaatwerk Company. Wij maken namelijk bijvoorbeeld een horeca bankstel op maat voor u, zodat u straks iets in uw zaak heeft staan waar u trots op mag zijn.

Op zoek naar unieke horeca bankstellen?

Een horeca bankstel op maat vindt u bij Meubelmaatwerk Company. We hebben in ons assortiment de mooiste meubels staan om in uw horecagelegenheid neer te zetten. We raden u dan ook aan om gewoon eens een kijkje bij ons te komen nemen. Heeft u zelf een idee in uw hoofd voor bijvoorbeeld een bankstel? We gaan dan samen met u bekijken hoe we dit bankstel tot werkelijkheid maken. Ons bedrijf is gevestigd in Nederland, maar we komen ook graag naar Belgie toe om uw wensen met u door te nemen. Wilt u meer weten over de horeca bankstellen die we voor u kunnen maken? Neem hier dan gewoon even contact over op met ons.

Een horeca bankstel op maat maken

We staan er bekend om dat wij de mooiste bankstellen op maat kunnen maken. We gaan hiervoor graag ook met uw wensen aan de slag. Meubelmaatwerk Company is een bedrijf waar mensen werken die als geen ander weten wat er allemaal mogelijk is als het op meubilair in horecazaken aankomt. Neemt u anders even een kijkje op onze website om hier te zien wat wij in het verleden allemaal voor meubilair hebben gemaakt. Hopelijk kunt u hier dan weer inspiratie uithalen.

Eetkamerbanken

Uniek maatwerk voor iedereen

Poefen en hockers

Van een ruimtebesparende poef tot de meeste excentrieke hocker

Tafels en stoelen

De details maken het verschil

Wandpanelen en hoofdborden

Denk hoger dan uw eetkamerbank lang is.

Inspiratie

In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem contact op

Bekijk galleries per productgroep