MEUBELMAATWERK COMPANY

Specialist in kwalitatief zitmeubilair

Vraag en Advies 2

Advies op maat, visualisatie
en persoonlijke aandacht

Duurzaam 2

Wij maken gebruik van oersterke materialen
voor een optimale comfort

Garantie 1

10 jaar garantie op de constructie
2 jaar garantie op de bekleding

Horeca bankstel

Heeft u een eigen horecazaak en bent u nu op zoek naar nieuwe onderdelen voor uw inrichting? U kunt dan natuurlijk even een kijkje nemen bij de spullen die uw vaste groothandel in de aanbieding heeft. U krijgt dan alleen interieurstukken die ook bij andere horecazaken te vinden zijn. Als u echt iets wilt hebben dat uniek is, dan raden wij u aan om even een kijkje te komen nemen bij Meubelmaatwerk Company. Wij maken namelijk bijvoorbeeld een horeca bankstel op maat voor u, zodat u straks iets in uw zaak heeft staan waar u trots op mag zijn.

Horeca half ronde banken

Op zoek naar unieke horeca bankstellen?

Een horeca bankstel op maat vindt u bij Meubelmaatwerk Company. We hebben in ons assortiment de mooiste meubels staan om in uw horecagelegenheid neer te zetten. We raden u dan ook aan om gewoon eens een kijkje bij ons te komen nemen. Heeft u zelf een idee in uw hoofd voor bijvoorbeeld een bankstel? We gaan dan samen met u bekijken hoe we dit bankstel tot werkelijkheid maken. Ons bedrijf is gevestigd in Nederland, maar we komen ook graag naar Belgie toe om uw wensen met u door te nemen. Wilt u meer weten over de horeca bankstellen die we voor u kunnen maken? Neem hier dan gewoon even contact over op met ons.

Een horeca bankstel op maat maken

We staan er bekend om dat wij de mooiste bankstellen op maat kunnen maken. We gaan hiervoor graag ook met uw wensen aan de slag. Meubelmaatwerk Company is een bedrijf waar mensen werken die als geen ander weten wat er allemaal mogelijk is als het op meubilair in horecazaken aankomt. Neemt u anders even een kijkje op onze website om hier te zien wat wij in het verleden allemaal voor meubilair hebben gemaakt. Hopelijk kunt u hier dan weer inspiratie uithalen.

Wij kunnen helpen met een visualisatie 1
Horeca Treinbanken