Horeca bank

Producten

 

Bekijk onze producten

Bereken uw prijs

Bereken uw prijs van de ideale eetkamerbank

Contact

Bezoek onze showroom of vraag informatie aan

Uniek. Betaalbaar. Maatwerk.

Meubelmaatwerk company is niet alleen de specialist in eetkamerbanken maar ook in tafels op maat, poefen, hockers en wandpanelen. Ook is het bij ons mogelijk eetkamerstoelen te laten stofferen in dezelfde stijl als je eetkamerbank.

De mooiste horecabanken op maat

Heeft u een horecagelegenheid en bent u nu op zoek naar mooie horeca banken? U kunt er dan voor kiezen om deze bij een groothandel te kopen, maar dan heeft u banken die bij horecagelegenheden door heel Belgie staan. Is het dan niet beter om eens te bekijken wat u voor mogelijkheden hebt op het gebied van het maken van banken op maat? Bij de Meubelmaatwerk Company in het Nederlandse IJsselstein bent u dan aan het juiste adres. We maken graag een mooie bank voor u die er prachtig uitziet, maar die daarbij ook nog eens lekker zit en tegen een stootje kan.

Een eigen horeca bank laten maken

Als het aankomt op horeca banken, dan heeft u heel wat mogelijkheden bij ons. We gaan graag eens samen met u bekijken wat voor wensen u heeft. U kunt aan ons laten weten wat de vorm van de bank moet zijn, het formaat en de kleur. Wij maken dan een ontwerp van deze bank wat we weer naar u toesturen. Bent u het hiermee eens? Dan gaan we aan de slag met het maken van de bank. Als u liever nog een paar aanpassingen ziet, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. We maken de banken daarna helemaal in onze eigen fabriek. Perfect op maat, zodat u straks een schitterende bank of banken in uw horecazaak heeft staan.

Meer weten over de mooiste horecabank?

We hebben bij Meubelmaatwerk Company al heel wat tevreden klanten gehad. We doen altijd ons best om de wensen van onze klanten zo goed mogelijk uit te laten komen. Banken zijn per slot van rekening een belangrijk onderdeel van uw interieur. Ze kunnen potentiele gasten uitnodigen om juist uw horecagelegenheid te bezoeken. Samen met u bekijken we graag welke banken het beste in uw interieur passen. Meer weten? Dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen met al uw vragen.

Eetkamerbanken

Uniek maatwerk voor iedereen

Poefen en hockers

Van een ruimtebesparende poef tot de meeste excentrieke hocker

Tafels en stoelen

De details maken het verschil

Wandpanelen en hoofdborden

Denk hoger dan uw eetkamerbank lang is.

Inspiratie

In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem contact op

Bekijk galleries per productgroep