Hoekbank modulair

Producten

 

Bekijk onze producten

Bereken uw prijs

Bereken uw prijs van de ideale eetkamerbank

Contact

Bezoek onze showroom of vraag informatie aan

Uniek. Betaalbaar. Maatwerk.

Meubelmaatwerk company is niet alleen de specialist in eetkamerbanken maar ook in tafels op maat, poefen, hockers en wandpanelen. Ook is het bij ons mogelijk eetkamerstoelen te laten stofferen in dezelfde stijl als je eetkamerbank.

Een hoekbank die modulair is past in elk interieur

Bent u op zoek naar een hoekbank die modulair is? Een modulaire hoekbank is handig in elk interieur te passen. Kiest u voor een hoekbank op maat, dan weet u zeker dat de bank perfect in uw woonkamer past qua formaat en stijl. Voor een modulaire hoekbank op maat gaat u naar Meubelmaatwerk Company, de specialist in op maat gemaakte meubels.

Een hoekbank die modulair is bestellen

Bij Meubelmaatwerk Company gaan wij samen met u op zoek naar de beste hoekbank op maat voor uw woonruimte. U kunt daarbij kiezen uit de mooiste materialen van hoge kwaliteit. Onze vakmannen met jarenlange ervaring in de meubelmakerij weten steeds opnieuw met veel passie en oog voor detail unieke meubels te ontwerpen. Behalve hoekbanken kunt u bij ons ook terecht voor tafels, eetkamerbanken en andere meubels op maat. In onze showroom kunt u tal van voorbeelden bekijken.

Waarom kiezen voor Meubelmaatwerk Company?

Wij zijn de specialist in op maat gemaakte meubels. Met onze jarenlange ervaring, oog voor detail en de beschikking over de beste materialen, weten wij altijd een meubel te ontwerpen dat aan uw verwachtingen voldoet. Onze meubels op maat zijn zeer sterk, maar ook altijd betaalbaar. Wij geven een garantie van 2 jaar op de materialen die wij gebruiken. Op de constructie van de op maat gemaakte meubels krijgt u zelfs 10 jaar garantie. Onze heldere communicatie en persoonlijke aandacht worden door klanten als zeer prettig ervaren.

Over Meubelmaatwerk Company

Meubelmaatwerk Company werd in 1994 opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot een meubelmakerij met vestigingen in IJsselstein en Hengelo. Bent u benieuwd wat Meubelmaatwerk Company voor u kan betekenen of wilt u direct een hoekbank die modulair is bestellen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ook als u nog niet precies weet wat u wilt, denken wij graag met u mee.

Eetkamerbanken

Uniek maatwerk voor iedereen

Poefen en hockers

Van een ruimtebesparende poef tot de meeste excentrieke hocker

Tafels en stoelen

De details maken het verschil

Wandpanelen en hoofdborden

Denk hoger dan uw eetkamerbank lang is.

Inspiratie

In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem contact op

Bekijk galleries per productgroep