MEUBELMAATWERK COMPANY

Specialist in kwalitatief zitmeubilair

Vraag en Advies 2

Advies op maat, visualisatie
en persoonlijke aandacht

Duurzaam 2

Wij maken gebruik van oersterke materialen
voor een optimale comfort

Garantie 1

10 jaar garantie op de constructie
2 jaar garantie op de bekleding

Harde kunststof meubels

Met een wacht- of bezoekersruimte in uw bedrijf kunt u niet zonder uitnodigende meubels. Ook horecazaken, hotels en de detailhandel hebben behoefte aan mooi uitziende meubels, maar ook meubels die langdurig meegaan. In deze ondernemingen heeft u dagelijks van doen met grote aantallen bezoekers en gasten die hier gebruik van maken. Het risico op snelle slijtage, vernieling en vervuiling van uw meubels is dan altijd aanwezig. Om toch te genieten van mooie meubels met een lange levensduur, kunt u kiezen voor harde kunststof meubels. U heeft dan de garantie dat u zeer langdurig van uw meubels gebruik kunt maken.

Projectinrichting Polycoat Maatwerk Modulaire opstelling

De vele voordelen van meubilair van hard kunststof

Meubilair van hard kunststof is gemaakt van de kunststofsoort polypropyleen. Kenmerk van deze kunststofsoort, is dat het kunststof zeer hard en sterk is. Bovendien kunnen er allerlei vormen mee gemaakt worden, zodat u toch stijlvolle en modieuze meubels verkrijgt. Het materiaal voorkomt scheurvorming en heeft een hoge kleurvastheid. Wel kan uv-licht enige invloed uitoefenen bij langdurig gebruik, maar uw meubilair van hard kunststof blijft onverwoestbaar. Het materiaal is ook hittebestendig, voorkomt bacteriegroei en kan na gebruik weer gerecycled worden. U maakt ook vanuit milieuoogpunt een goede keuze voor harde kunststof meubels. Tenslotte zijn deze meubels erg gemakkelijk schoon te houden.

Meubilair hard kunststof maatwerk door Meubelmaatwerk Company

Heeft u interesse in meubels die er modern uitzien en een lange gebruiksduur hebben? Niet alle soorten meubels zullen naadloos in uw interieur passen, maar Meubelmaatwerk Company kan hier wel voor zorgen. Naast interieurontwerp, zorgen wij voor meubilair hard kunststof maatwerk. Uw op maat gemaakt meubels sluiten naadloos aan bij uw interieur en ook afwijkende maatvoeringen of bijzondere ontwerpen zijn voor ons geen probleem. Bovendien heeft u met harde kunststof meubels de garantie op onverwoestbare meubels die iedere vorm van gebruik overleven. Met meubilair hard kunststof maatwerk voorkomt u dat u regelmatig nieuwe meubels moet kopen.

Projectinrichting Polycoat banken