MEUBELMAATWERK COMPANY

Specialist in kwalitatief zitmeubilair

Vraag en Advies 2

Advies op maat, visualisatie
en persoonlijke aandacht

Duurzaam 2

Wij maken gebruik van oersterke materialen
voor een optimale comfort

Garantie 1

10 jaar garantie op de constructie
2 jaar garantie op de bekleding

Halfronde eetkamerbank

Heeft u een grote eetkamer? Dan heeft u de mogelijkheid om een halfronde eetkamerbank te gebruiken. Enige ruimte heeft u hiervoor wel nodig, want een halfronde eetkamerbank neemt doorgaans meer ruimte in dan bijvoorbeeld een rechte hoek eetkamerbank. Met deze laatste bank vult u gemakkelijk een loze hoek, terwijl dit minder gemakkelijk gaat met een halfronde eetkamerbank. Gebruikt u een halfronde eetkamerbank in uw horecabedrijf? Ook dan heeft u de ruimte nodig, maar u weet wel zeker dat u een opvallend object in uw zaak heeft staan. Bovendien is het gemakkelijk op met meerdere mensen op een halfronde eetkamerbank plaats te nemen. Zo bespaart u weer ruimte door minder stoelen te gebruiken.

Ronde bank velours en kunstleder

Waar vindt u een passende eetkamerbank halfrond?

Doorgaans zal de zoektocht naar een passende eetkamerbank halfrond wat intensiever zijn dan wanneer u een hoek eetbank zoekt. Een hoek eetbank is voldoende verkrijgbaar, omdat hier meer vraag naar is. U zult op uw zoektocht al snel uitkomen bij de experts van Meubel Maatwerk Company. Wij maken voor onze klanten al hun meubels op maat, in de gewenste vormen en design die zij wensen. Wilt u een eetkamerbank halfrond? Wij maken deze voor u op maat. Ga met ons om de tafel om uw wensen door te geven. Hoe groot moet de ronding zijn? Wilt u een extra hoge rugleuning of moet de bank met een specifieke stof worden afgewerkt? Al uw wensen kunnen wij realiseren.

Bestel een moderne halfronde eetkamerbank bij Meubel Maatwerk Company

Meubelmaatwerk en tegen een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, is het specialisme van Meubel Maatwerk Company. Dit geldt voor alle soorten meubels die u bij ons kunt bestellen, waaronder voor een moderne halfronde eetkamerbank. Wij gebruiken hiervoor de beste materialen om een lange levensduur en een hoog comfort te waarborgen. Kom langs in onze showroom in Culemborg om inspiratie op te doen of maak direct een afspraak met ons. Wij gaan dan samen met u aan de slag om uw gewenste halfronde eetkamerbank te realiseren.

Wij kunnen helpen met een visualisatie 1
Horeca half ronde banken