Gebogen bank op maat

Producten

 

Bekijk onze producten

Bereken uw prijs

Bereken uw prijs van de ideale eetkamerbank

Contact

Bezoek onze showroom of vraag informatie aan

Uniek. Betaalbaar. Maatwerk.

Meubelmaatwerk company is niet alleen de specialist in eetkamerbanken maar ook in tafels op maat, poefen, hockers en wandpanelen. Ook is het bij ons mogelijk eetkamerstoelen te laten stofferen in dezelfde stijl als je eetkamerbank.

Een gebogen bank op maat koopt u bij Meubelmaatwerk Company

Een gebogen bank op maat is een aanwinst voor uw interieur. Als u kiest voor een meubelstuk op maat, weet u zeker dat u een bank koopt die volledig past bij uw voorkeuren en uw woonkamer. U kunt voor ieder meubelstuk op maat terecht bij Meubelmaatwerk Company, de specialist in op maat gemaakte banken, tafels en wandpanelen.

Een voordelige gebogen bank op maat

Wie een meubelstuk op maat wil laten maken, denkt vaak dat hier een flink prijskaartje aan hangt. Zeker wanneer het een bank op maat betreft die gebogen is. De prijs die Meubelmaatwerk Company rekent voor maatwerk meubelen is echter verrassend betaalbaar. Tegelijkertijd werken wij alleen met de beste materialen zodat de kwaliteit van de op maat gemaakte meubels zeer hoog is. Wij durven daarom altijd een garantie van 2 jaar te bieden op onze materialen en zeker 10 jaar op de constructie van onze op maat gemaakte meubelstukken.

Waarom kiezen voor Meubelmaatwerk Company?

Wij noemden hierboven al de betaalbaarheid, de kwaliteit van onze maatwerk meubels en de garantietermijnen, dit zijn voor de meeste mensen doorslaggevende factoren om voor onze meubelmakerij te kiezen. Bovendien beschikken onze vakmensen over jarenlange ervaring in de meubelmakerij en werken zijn met veel passie en een oog voor detail aan unieke meubels op maat. Onze heldere communicatie en persoonlijke aandacht zorgen ervoor dat wij samen met u de mooiste gebogen bank op maat kunnen realiseren.

Wat kan Meubelmaatwerk Company voor u betekenen?

Meubelmaatwerk Company is sinds 1994 de specialist in banken, tafels en andere meubelstukken op maat. We beschikken over een vestiging in IJsselstein en een vestiging in Hengelo. Bent u geïnteresseerd in een gebogen bank of maatwerk meubels voor in uw woning? Neemt u dan gerust contact met ons op om te mogelijkheden te bespreken. Om een indruk te krijgen van de mogelijkheden kunt u een kijkje nemen in onze showroom. We denken graag met u mee bij het ontwerpen van een uniek meubelstuk voor uw woning.

Eetkamerbanken

Uniek maatwerk voor iedereen

Poefen en hockers

Van een ruimtebesparende poef tot de meeste excentrieke hocker

Tafels en stoelen

De details maken het verschil

Wandpanelen en hoofdborden

Denk hoger dan uw eetkamerbank lang is.

Inspiratie

In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem contact op

Bekijk galleries per productgroep