Eetkamerbank

Producten

 

Bekijk onze producten

Bereken uw prijs

Bereken uw prijs van de ideale eetkamerbank

Contact

Bezoek onze showroom of vraag informatie aan

Uniek. Betaalbaar. Maatwerk.

Meubelmaatwerk company is niet alleen de specialist in eetkamerbanken maar ook in tafels op maat, poefen, hockers en wandpanelen. Ook is het bij ons mogelijk eetkamerstoelen te laten stofferen in dezelfde stijl als je eetkamerbank.

Stijlvolle eetkamerbank

Hoge kwaliteit eetkamerbanken met een gunstige prijs produceren wij in onze fabriek in IJsselstein. Wij ontwikkelen deze tot in de laatste details. Hier komen passie, de beste materialen en natuurlijk vakmanschap aan te pas. Persoonlijke aandacht, korte lijnen en een duidelijke communicatie zijn onze kernwaarden. Het gehele proces zullen we van begin tot eind begeleiden en monitoren. Bovendien zorgen wij ook dat de eetkamerbank vlekkeloos en spoedig geleverd wordt.

Eetkamerbank op maat

Weet u al welke eetkamerbank op maat u wilt? Of heeft u nog geen enkel idee? Van een kleine eetkamerbank tot aan een complete woonkeuken, wij weten er zeker raad mee. Wanneer u vrijblijvende informatie nodig heeft of inspiratie, dan bent u bij ons aan het goede adres. Hier kunt u contact met ons voor opnemen of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Naast onze webshop beschikken wij ook over twee showrooms. Wij nodigen u graag uit om hier eens langs te komen om de verschillende mogelijkheden zelf te bekijken of een eetkamerbank op maat samen te stellen.

Garantie en service eetkamerbanken

Omdat enkel de beste materialen gebruikt worden, wordt er 10 jaar garantie gegeven op de totale constructie. Op stoffen zit normaliter 1 jaar garantie, maar wij verdubbelen dit naar 2 jaar garantie. Wij staan te allen tijde klaar voor vragen, tips of opmerkingen. Bovendien kunnen wij adviseren in het onderhoud van de geleverde meubels, zodat u hier zo lang als mogelijk plezier van kunt hebben.

Eetkamerbanken

Uniek maatwerk voor iedereen

Poefen en hockers

Van een ruimtebesparende poef tot de meeste excentrieke hocker

Tafels en stoelen

De details maken het verschil

Wandpanelen en hoofdborden

Denk hoger dan uw eetkamerbank lang is.

Inspiratie

In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem contact op

Bekijk galleries per productgroep