MEUBELMAATWERK COMPANY

Specialist in kwalitatief zitmeubilair

Vraag en Advies 2

Advies op maat, visualisatie
en persoonlijke aandacht

Duurzaam 2

Wij maken gebruik van oersterke materialen
voor een optimale comfort

Garantie 1

10 jaar garantie op de constructie
2 jaar garantie op de bekleding

Eetkamerbank

Hoge kwaliteit eetkamerbanken met een gunstige prijs produceren wij in onze fabriek in Culemborg. Wij ontwikkelen deze tot in de laatste details. Hier komen passie, de beste materialen en natuurlijk vakmanschap aan te pas. Persoonlijke aandacht, korte lijnen en een duidelijke communicatie zijn onze kernwaarden. Het gehele proces zullen we van begin tot eind begeleiden en monitoren. Bovendien zorgen wij ook dat de eetkamerbank vlekkeloos en spoedig geleverd wordt.

Hoek Eetkamerbank ingetrokken rug

Eetkamerbank op maat

Weet u al welke eetkamerbank op maat u wilt? Of heeft u nog geen enkel idee? Van een kleine eetkamerbank tot aan een complete woonkeuken, wij weten er zeker raad mee. Wanneer u vrijblijvende informatie nodig heeft of inspiratie, dan bent u bij ons aan het goede adres. Hier kunt u contact met ons voor opnemen of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Naast onze webshop beschikken wij ook over twee showrooms. Wij nodigen u graag uit om hier eens langs te komen om de verschillende mogelijkheden zelf te bekijken of een eetkamerbank op maat samen te stellen.

Garantie en service eetkamerbanken

Omdat enkel de beste materialen gebruikt worden, wordt er 10 jaar garantie gegeven op de totale constructie. Op stoffen zit normaliter 1 jaar garantie, maar wij verdubbelen dit naar 2 jaar garantie. Wij staan te allen tijde klaar voor vragen, tips of opmerkingen. Bovendien kunnen wij adviseren in het onderhoud van de geleverde meubels, zodat u hier zo lang als mogelijk plezier van kunt hebben.

Eetkamerbank hoog met wang