Eetkamer

Producten

 

Bekijk onze producten

Bereken uw prijs

Bereken uw prijs van de ideale eetkamerbank

Contact

Bezoek onze showroom of vraag informatie aan

Uniek. Betaalbaar. Maatwerk.

Meubelmaatwerk company is niet alleen de specialist in eetkamerbanken maar ook in tafels op maat, poefen, hockers en wandpanelen. Ook is het bij ons mogelijk eetkamerstoelen te laten stofferen in dezelfde stijl als je eetkamerbank.

Kwalitatieve eetkamer

In onze fabriek in IJsselstein produceren we eetkamer interieur met een bijzonder gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Tot in de laatste puntjes ontwikkelen wij deze zelf in onze eigen fabriek. Wij zullen hierin in het gehele proces begeleiden en u op de hoogte houden van de productie van uw eetkamer. Passie, vakmanschap en uiteraard de beste materialen komen hieraan te pas. Specifieke wensen kunnen wij veelal ook doorvoeren, omdat wij het gehele productieproces zelf in handen hebben. Op maat gemaakt is dus ook echt op maat gemaakt.

Eetkamer op maat

Al een compleet plan klaar voor een eetkamer op maat? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of kom met ons in contact om de mogelijkheden te bespreken. Ook wanneer u nog weinig inspiratie heeft of slechts enkele wensen heeft, helpen wij u graag verder in het proces naar een nieuwe eetkamer op maat. Telefonisch, per mail of liever persoonlijk in één van onze showrooms. Wij nodigen u graag uit om hier eens langs te komen om de verschillende mogelijkheden zelf te bekijken of een eetkamer op maat samen te stellen.

Garantie en service eetkamer interieur

Wij gebruiken enkel materialen van de beste kwaliteit, waardoor wij tien jaar garantie kunnen bieden op de totale constructie van uw eetkamer interieur. Stoffen zijn normaal voorzien van één jaar garantie, maar wegens ons vertrouwen in de stoffen verdubbelen wij dit tot twee jaar garantie. Door onze korte lijnen kunt u altijd bij de juiste persoon terecht voor uw vragen, opmerkingen, tips of klachten. Hierdoor zult u nooit van het spreekwoordelijke kastje naar de muur worden gestuurd en hebben wij altijd passende oplossingen.

Eetkamerbanken

Uniek maatwerk voor iedereen

Poefen en hockers

Van een ruimtebesparende poef tot de meeste excentrieke hocker

Tafels en stoelen

De details maken het verschil

Wandpanelen en hoofdborden

Denk hoger dan uw eetkamerbank lang is.

Inspiratie

In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem contact op

Bekijk galleries per productgroep