MEUBELMAATWERK COMPANY

Specialist in kwalitatief zitmeubilair

Vraag en Advies 2

Advies op maat, visualisatie
en persoonlijke aandacht

Duurzaam 2

Wij maken gebruik van oersterke materialen
voor een optimale comfort

Garantie 1

10 jaar garantie op de constructie
2 jaar garantie op de bekleding

Eetkamer banken

Bent u voor uw interieur op zoek naar een mooie nieuwe bank? Dan bent u nu op de juiste website aangekomen. We maken bij Meubelmaatwerk Company namelijk de mooiste banken die er op dit gebied te vinden zijn. Prachtige banken waarvan u er trots op kunt zijn om ze in uw huis te hebben staan. U zoekt specifiek een bank voor de eetkamer? Dan hebben wij hier een groot aantal verschillende opties voor klaarstaan. Neem eens een kijkje op onze website, waar we voorbeelden hebben staan van alle banken die wij in de verkoop hebben.

Eetkamer Loungebank

Een eetbank op maat

Heeft u in ons assortiment een bank zien staan die u mooi vindt? Dan gaan we er graag mee aan de slag om deze bank voor u helemaal op maat te maken. U kunt er natuurlijk voor kiezen om de muurbank of wandbank te nemen die we al klaar hebben staan, maar we kunnen deze ook helemaal voor u aanpassen. Een bank met een ander kleurtje, van een ander formaat of met of zonder bekledingsmateriaal. Wat uw wensen ook zijn, bij ons is het mogelijk. Neem dan ook gewoon even contact met ons op als u een idee heeft waarvan u graag wilt dat dit ook daadwerkelijk realiteit wordt.

Meer weten over onze eetkamer banken?

Als u een eetbank, wandbank of muurbank wilt laten maken door ons, dan kunt u hier altijd even contact over opnemen. U bent natuurlijk ook altijd welkom in een van onze showrooms. U vindt deze op twee plekken in Nederland. Uiteraard maken we ook graag de mooiste banken voor onze Belgische klanten. We horen dan ook graag van uw als u een idee heeft voor een bank die u nergens anders kunt vinden, en die u graag door onze vakmensen wilt laten maken!

Wij kunnen helpen met een visualisatie 1
Eetkamerbank hoek vintage knopen