Eet kamerbank

Producten

 

Bekijk onze producten

Bereken uw prijs

Bereken uw prijs van de ideale eetkamerbank

Contact

Bezoek onze showroom of vraag informatie aan

Uniek. Betaalbaar. Maatwerk.

Meubelmaatwerk company is niet alleen de specialist in eetkamerbanken maar ook in tafels op maat, poefen, hockers en wandpanelen. Ook is het bij ons mogelijk eetkamerstoelen te laten stofferen in dezelfde stijl als je eetkamerbank.

Kwalitatieve eet kamerbank

Gunstig geprijsde en van hoge kwaliteit eet kamerbanken produceren wij in onze fabriek in IJsselstein. Wij ontwikkelen deze tot in de laatste details zelfs met de beste materialen, vakmanschap en uiterste passie. Hier komen mooie en kwalitatief hoogstaande producten uit voort. Door een heldere communicatie waarin wij korte lijnen aanhouden en persoonlijke aandacht kunnen wij in het gehele traject van A tot Z begeleiden. Van de eerste plank of schroef tot aan de laatste details. Wij zien uiteraard ook toe op een vlekkeloze levering van uw eet kamerbank.

Eet kamerbank op maat

Al een compleet plan klaar voor een eet kamerbank op maat? Wellicht heeft u nog inspiratie nodig om het plaatje compleet te maken? Wij denken graag met u mee en weten door onze ruime ervaring overal wel raad mee. Neem vrijblijvend contact op voor een offerte op maat, advies of inspiratie. Liever even langskomen en voelen hoe de eet kamerbank op maat zit? Kom dan eens langs in één van onze showrooms. Wij nodigen u graag uit om hier eens langs te komen om de verschillende mogelijkheden zelf te bekijken of een eet kamerbank op maat samen te stellen.

Garantie en service eet kamerbanken

Doordat wij korte lijnen hanteren kunt u altijd terecht bij de juiste persoon voor uw vragen, tips, klachten of opmerkingen. Hierdoor zult u nooit van het spreekwoordelijke kastje naar de muur worden gestuurd en hebben wij altijd passende oplossingen klaar liggen om eventuele problemen te verhelpen. Door het gebruik van materialen van de hoogste kwaliteit kunnen wij zelfs tien jaar garantie bieden op de totale constructie van uw eet kamerbanken. Stoffen heeft u normaliter één jaar garantie op, maar wegens ons vertrouwen in de stoffen verdubbelen wij dit tot twee jaar garantie.

Eetkamerbanken

Uniek maatwerk voor iedereen

Poefen en hockers

Van een ruimtebesparende poef tot de meeste excentrieke hocker

Tafels en stoelen

De details maken het verschil

Wandpanelen en hoofdborden

Denk hoger dan uw eetkamerbank lang is.

Inspiratie

In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem contact op

Bekijk galleries per productgroep