MEUBELMAATWERK COMPANY

Specialist in kwalitatief zitmeubilair

Vraag en Advies 2

Advies op maat, visualisatie
en persoonlijke aandacht

Duurzaam 2

Wij maken gebruik van oersterke materialen
voor een optimale comfort

Garantie 1

10 jaar garantie op de constructie
2 jaar garantie op de bekleding

Draaiende loveseat

Een loveseat is ontstaan om romantisch als stelletje samen te zitten op één stoel. Een loveseat is dus officieel geen bank, maar een wat groter uitgevallen stoel. Het idee is van oorsprong afkomstig uit de bioscoopbranche. De bioscoop was lange tijd het belangrijkste uitje voor koppels die uitgingen. Door één of meerdere loveseats tussen de normale bioscoopstoelen te plaatsen, vierde de romantiek hoogtij. Tegenwoordig is een loveseat een mooi onderdeel in het interieur. U kunt deze uiteraard nog steeds met z´n tweeën gebruiken, maar voor één persoon is het een heerlijke comfortabele stoel om in te hangen of te liggen. Het is zelfs mogelijk om een draaiende loveseat te plaatsen.

Loveseat 150cm

Waarom kiezen voor draaiende loveseats?

U kunt kiezen voor draaiende loveseats, om een romantisch accent aan het interieur te geven. Heeft u een strak en modern interieur, dan wil de romantische uitstraling wel eens ontbreken. Een mooie loveseat kan desgewenst gemaakt worden in uw eigen interieurstijl, maar voegt toch net dat beetje romantiek toe die u nodig heeft. Een draaiende loveseat geeft zeker ook iets extra´s. Bij plaatsing in het midden van kamer, kan deze bij de zithoek gedraaid worden, maar ook naar een andere kant. Zo creëert u bijvoorbeeld een romantisch uitzicht naar buiten. Loveseats zult u niet bij iedere woonwinkel aantreffen en al helemaal geen draaiende loveseats. Wilt u een draaiende loveseat in uw eigen stijl? Dan kan Meubel Maatwerk Company u helpen.

Laat door Meubel Maatwerk Company een draaiende loveseat op maat maken

Een bank op maat past perfect in uw interieur. Niet alleen de afmetingen kunnen worden aangepast op uw woonkamer, maar ook het materiaal en de kleuren die wij gebruiken om uw meubel op maat te creëren. Zo krijgt u een perfect passend meubelstuk dat uniek is en volledig voldoet aan de eisen die u aan een meubelstuk stelt. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden voor een meubelstuk op maat.

Wij kunnen helpen met een visualisatie 1
Ronde bank velours zwart