Dinerbank

Producten

 

Bekijk onze producten

Bereken uw prijs

Bereken uw prijs van de ideale eetkamerbank

Contact

Bezoek onze showroom of vraag informatie aan

Uniek. Betaalbaar. Maatwerk.

Meubelmaatwerk company is niet alleen de specialist in eetkamerbanken maar ook in tafels op maat, poefen, hockers en wandpanelen. Ook is het bij ons mogelijk eetkamerstoelen te laten stofferen in dezelfde stijl als je eetkamerbank.

Een dinerbank op maat laten maken

Bent u voor uw diner op zoek naar een mooie bank op maat? Dan bent u bij Meubelmaatwerk Company aan het juiste adres. Ons bedrijf heeft veel ervaring met het maken van banken en gaat ook graag voor uw zaak aan de slag. We hebben op onze website een groot aantal verschillende banken staan, waar u aan kunt zien wat er bij ons allemaal mogelijk is. Wellicht doet u hier inspiratie op voor een dinerbank die er in uw zaak ook fantastisch uit ziet. Of misschien heeft u al een idee van de look van uw bank en wilt u deze graag door een expert laten maken? Wij gaan dan graag voor u aan de slag.

De mooiste dinerbanken bij elkaar

We hebben bij Meubelmaatwerk Company een groot aantal banken gemaakt voor verschillende klanten in Belgie en Nederland. We zijn gevestigd in Nederland, maar komen graag een keer bij u langs om onze mogelijkheden met u door te nemen. We bieden u hierbij een grote mate van vrijheid. Het maakt daarbij niet uit wat voor stijl u in uw diner wilt hebben, we hebben een grote verscheidenheid aan kleuren en materialen waar we voor u mee aan het werk gaan. Een dinerbank is een belangrijk onderdeel van uw diner. U wilt per slot van rekening toch graag dat uw gasten lekker kunnen zitten en zich thuis voelen bij u.

Meer weten over onze dinerbanken?

Als u een dinerbank op maat wilt bestellen bij ons, dan kunt u hier altijd even contact over opnemen. We staan klaar om voor u aan de slag te gaan met onze dinerbanken, schroom dan ook niet om bij ons aan de bel te trekken. Samen met u bekijken we wat uw wensen zijn en hoe we deze voor u tot realiteit kunnen maken.

Eetkamerbanken

Uniek maatwerk voor iedereen

Poefen en hockers

Van een ruimtebesparende poef tot de meeste excentrieke hocker

Tafels en stoelen

De details maken het verschil

Wandpanelen en hoofdborden

Denk hoger dan uw eetkamerbank lang is.

Inspiratie

In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem contact op

Bekijk galleries per productgroep