MEUBELMAATWERK COMPANY

Specialist in kwalitatief zitmeubilair

Vraag en Advies 2

Advies op maat, visualisatie
en persoonlijke aandacht

Duurzaam 2

Wij maken gebruik van oersterke materialen
voor een optimale comfort

Garantie 1

10 jaar garantie op de constructie
2 jaar garantie op de bekleding

Dinerbank

Gunstig geprijsde en van hoge kwaliteit dinerbanken produceren wij in onze fabriek in IJsselstein. De ontwikkeling hiervan ligt dus volledig in eigen hand. Door onze ruime ervaring, grote passie en het gebruik van de beste materialen zetten wij elk idee om in een mooi eindproduct. Geheel naar uw wensen en eisen. Om dit te bereiken hanteren wij korte lijnen, heldere communicatie en persoonlijke aandacht. Alleen zo komen we tot een zo mooi mogelijk eindresultaat van uw dinerbank.

Hoek Eetkamerbank ingetrokken rug

Dinerbank op maat

Al een compleet plan klaar voor een dinerbank op maat? Ook wanneer u nog geen idee heeft wat u precies wilt, denken wij graag met u mee. Weten wat er mogelijk is of een offerte op maat aanvragen? Neem hiervoor contact met ons op of bezoek ons in één van onze showrooms. De verschillende mogelijkheden kunt u hier zelf bekijken en uiteraard kunt u ook in de showroom een dinerbank op maat samenstellen.

Garantie en service dinerbanken

Allereerst voorzien wij u van de juiste tips en trucs om de dinerbank zo te onderhouden dat deze decennia lang mee kan gaan. Onverhoopt kan er altijd iets mis blijken uiteraard, maar de garantie is naar de kwaliteit van de producten. Zo geniet u op de complete constructie maar liefst tien jaar garantie. Op stoffen heeft u bovendien twee jaar garantie. Mocht er dus iets aan de hand zijn, zal dit veelal binnen de garantie worden afgehandeld.

Keukenbank Velours blauw