Diner hoekbank

Producten

 

Bekijk onze producten

Bereken uw prijs

Bereken uw prijs van de ideale eetkamerbank

Contact

Bezoek onze showroom of vraag informatie aan

Uniek. Betaalbaar. Maatwerk.

Meubelmaatwerk company is niet alleen de specialist in eetkamerbanken maar ook in tafels op maat, poefen, hockers en wandpanelen. Ook is het bij ons mogelijk eetkamerstoelen te laten stofferen in dezelfde stijl als je eetkamerbank.

Een diner hoekbank op maat

Heeft u een diner en vindt u dat het tijd is voor wat nieuws in uw interieur? Of gaat u een diner opzetten en bent u nog druk bezig met het inrichten hiervan? Dan is het goed om eens een kijkje te komen nemen bij Meubelmaatwerk Company. We zijn gevestigd in Nederland, maar komen ook graag een keer langs in Belgie om met u door te nemen wat er allemaal mogelijk is. Neem hiervoor van tevoren eens een kijkje op onze website om hier te zien wat wij in het verleden allemaal al hebben gemaakt. Zo krijgt u niet alleen een goed idee, maar kunt u ook meteen inspiratie opdoen.

De mooiste diner hoekbanken bij elkaar

We hebben bij Meubelmaatwerk Company veel ervaring met het maken van meubilair voor diners, restaurants, cafes en andere horeca gelegenheden. Als een van onze klanten een idee heeft voor wat ze willen, dan maken we om te beginnen een eerste ontwerp. Aan de hand van de reacties van onze klanten gaan we dan aan de slag met het uitwerken van dit ontwerp. Zo heeft u snel een mooie diner hoekbank in uw zaak staan. U geeft daarbij zelf aan hoe groot deze bank moet zijn, wat u een mooie kleur vindt en wat voor materiaal het beste bij u en uw gasten past.

Meer weten over een diner hoekbank op maat?

Als u meer wilt weten over wat er bij ons allemaal mogelijk is, dan raden wij u aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij Meubelmaatwerk Company. We hebben de mooiste banken voor u klaarstaan en bieden u ook de mogelijkheid om zelf creatief aan de slag te gaan. We nodigen u graag uit om een keer op onze website te kijken, maar u kunt natuurlijk ook een keer langskomen bij onze showroom, waar we de mooiste meubels voor u klaar hebben staan. Een goede plek om inspiratie op te doen en uw ideeen met ons door te nemen!

Eetkamerbanken

Uniek maatwerk voor iedereen

Poefen en hockers

Van een ruimtebesparende poef tot de meeste excentrieke hocker

Tafels en stoelen

De details maken het verschil

Wandpanelen en hoofdborden

Denk hoger dan uw eetkamerbank lang is.

Inspiratie

In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem contact op

Bekijk galleries per productgroep