Corona kantine

Producten

 

Bekijk onze producten

Bereken uw prijs

Bereken uw prijs van de ideale eetkamerbank

Contact

Bezoek onze showroom of vraag informatie aan

Uniek. Betaalbaar. Maatwerk.

Meubelmaatwerk company is niet alleen de specialist in eetkamerbanken maar ook in tafels op maat, poefen, hockers en wandpanelen. Ook is het bij ons mogelijk eetkamerstoelen te laten stofferen in dezelfde stijl als je eetkamerbank.

Corona kantine maatregelen

Heeft u tegen Corona kantine maatregelen genomen? Als u tegen Corona kantine maatregelen wilt nemen, bent u bij ons aan het juiste adres. Kantines zijn horecagelegenheden, en hier gelden dus dezelfde regels voor als bijvoorbeeld restaurants en cafés. Na een tijd gesloten te zijn, mogen deze horecagelegenheden binnenkort weer open. Echter is het hierbij van belang dat er voldoende maatregelen tegen dit virus worden genomen. Tegen Corona de inrichting van uw kantine aanpassen is een aanrader.

Corona en de kantine: welke maatregelen kunt u het beste nemen?

In de kantine Corona oplopen behoort tot de verleden tijd als u genoeg maatregelen neemt om uw kantine Corona-proof te maken. Immers is dit een gelegenheid waar veel mensen bij elkaar komen om te ontbijten of lunchen. Niet alleen zitten mensen dicht bij elkaar, maar ze brengen ook hun handen continu naar hun gezicht en raken diverse objecten aan. Oftewel: zonder slimme maatregelen is een kantine een brandhaard voor dit virus. Dit wilt u voorkomen.

Gelukkig is dit prima te doen, en bij ons treft u precies de juiste producten aan om deze stappen te ondernemen. Zo kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van scheidingswanden. We weten namelijk een aantal dingen over dit virus: het verspreidt zich via nies- en hoestdruppels en door anderhalve meter afstand te houden minimaliseren we de kans op een besmetting. Scheidingswanden zorgen er voor dat klanten met een gerust hart plaats kunnen nemen in de kantine.

De anderhalve meter afstand regel wordt dus gewaarborgd, wat de kans op besmettingen verkleint. Bovendien zonderen wanden mensen van elkaar af, wat de kans op besmetting nog kleiner maakt. Biedt daarnaast opties wat betreft het reinigen van handen of het schoonmaken van spullen. Zorg ervoor dat vochtige doekjes binnen handbereik zijn en ook dispensers met desinfecterende gel zijn een aanrader. In combinatie met wanden en schermen bent u er op deze manier zeker van dat uw kantine optimaal voorbereid zal zijn. Zo gaan we met zijn allen Corona tegen.

Eetkamerbanken

Uniek maatwerk voor iedereen

Poefen en hockers

Van een ruimtebesparende poef tot de meeste excentrieke hocker

Tafels en stoelen

De details maken het verschil

Wandpanelen en hoofdborden

Denk hoger dan uw eetkamerbank lang is.

Inspiratie

In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem contact op

Bekijk galleries per productgroep