MEUBELMAATWERK COMPANY

Specialist in kwalitatief zitmeubilair

Vraag en Advies 2

Advies op maat, visualisatie
en persoonlijke aandacht

Duurzaam 2

Wij maken gebruik van oersterke materialen
voor een optimale comfort

Garantie 1

10 jaar garantie op de constructie
2 jaar garantie op de bekleding

Cafe bank

Bent u op zoek naar een bedrijf dat voor u een mooie cafe bank op maat kan maken? Dan raden wij u aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij wat we allemaal voor u klaar hebben staan bij Meubelmaatwerk Company. We zijn een Nederlands bedrijf dat ook voor Belgische klanten graag aan de slag gaat. Neem dan ook eens een kijkje in ons assortiment om hier te zien wat we allemaal te bieden hebben. We kunnen ook voor u een cafe bank op maat maken. Zo zorgt u ervoor dat uw cafe een geheel eigen stijl heeft, die helemaal aansluit op wat u en uw gasten mooi vinden.

Horeca loungebanken

De mooiste cafe banken voor Belgie

We maken graag een cafe bank op maat voor u. U kunt er natuurlijk voor kiezen om een kijkje te nemen in uw vaste groothandel voor meubilair, maar dan heeft u straks dezelfde banken die door heel Belgie staan. Laat ons toch een mooie bank maken die gebaseerd is op uw wensen. We gaan graag eens met u om tafel om te bekijken wat u mooi vindt, waarna wij aan de hand hiervan een mooie bank maken. Uiteraard kunnen wij ook meerdere cafe banken maken, het is helemaal wat u zelf het mooiste vindt. U heeft daarbij de keuze voor stijl, kleur, materiaal en natuurlijk het formaat.

Meer weten over een mooie cafe bank op maat?

Als u een cafe bank op maat wilt laten maken, dan raden wij u aan om hiervoor gewoon eens een kijkje te komen nemen bij wat er bij ons allemaal mogelijk is. Bekijk de voorbeelden van banken die wij in het verleden hebben gemaakt om te zien wat er bij ons allemaal mogelijk is en om inspiratie op te doen. Zo heeft u straks mooie cafebanken staan waar uw gasten met plezier op plaatsnemen.

Wij kunnen helpen met een visualisatie 1
Horeca hoge barbanken