Cafe bank

Producten

 

Bekijk onze producten

Bereken uw prijs

Bereken uw prijs van de ideale eetkamerbank

Contact

Bezoek onze showroom of vraag informatie aan

Uniek. Betaalbaar. Maatwerk.

Meubelmaatwerk company is niet alleen de specialist in eetkamerbanken maar ook in tafels op maat, poefen, hockers en wandpanelen. Ook is het bij ons mogelijk eetkamerstoelen te laten stofferen in dezelfde stijl als je eetkamerbank.

Een cafe bank op maat

Bent u op zoek naar een bedrijf dat voor u een mooie cafe bank op maat kan maken? Dan raden wij u aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij wat we allemaal voor u klaar hebben staan bij Meubelmaatwerk Company. We zijn een Nederlands bedrijf dat ook voor Belgische klanten graag aan de slag gaat. Neem dan ook eens een kijkje in ons assortiment om hier te zien wat we allemaal te bieden hebben. We kunnen ook voor u een cafe bank op maat maken. Zo zorgt u ervoor dat uw cafe een geheel eigen stijl heeft, die helemaal aansluit op wat u en uw gasten mooi vinden.

De mooiste cafe banken voor Belgie

We maken graag een cafe bank op maat voor u. U kunt er natuurlijk voor kiezen om een kijkje te nemen in uw vaste groothandel voor meubilair, maar dan heeft u straks dezelfde banken die door heel Belgie staan. Laat ons toch een mooie bank maken die gebaseerd is op uw wensen. We gaan graag eens met u om tafel om te bekijken wat u mooi vindt, waarna wij aan de hand hiervan een mooie bank maken. Uiteraard kunnen wij ook meerdere cafe banken maken, het is helemaal wat u zelf het mooiste vindt. U heeft daarbij de keuze voor stijl, kleur, materiaal en natuurlijk het formaat.

Meer weten over een mooie cafe bank op maat?

Als u een cafe bank op maat wilt laten maken, dan raden wij u aan om hiervoor gewoon eens een kijkje te komen nemen bij wat er bij ons allemaal mogelijk is. Bekijk de voorbeelden van banken die wij in het verleden hebben gemaakt om te zien wat er bij ons allemaal mogelijk is en om inspiratie op te doen. Zo heeft u straks mooie cafebanken staan waar uw gasten met plezier op plaatsnemen!

Eetkamerbanken

Uniek maatwerk voor iedereen

Poefen en hockers

Van een ruimtebesparende poef tot de meeste excentrieke hocker

Tafels en stoelen

De details maken het verschil

Wandpanelen en hoofdborden

Denk hoger dan uw eetkamerbank lang is.

Inspiratie

In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem contact op

Bekijk galleries per productgroep