Buitenmeubilair scholen

Producten

 

Bekijk onze producten

Bereken uw prijs

Bereken uw prijs van de ideale eetkamerbank

Contact

Bezoek onze showroom of vraag informatie aan

Uniek. Betaalbaar. Maatwerk.

Meubelmaatwerk company is niet alleen de specialist in eetkamerbanken maar ook in tafels op maat, poefen, hockers en wandpanelen. Ook is het bij ons mogelijk eetkamerstoelen te laten stofferen in dezelfde stijl als je eetkamerbank.

Met robuust buitenmeubilair scholen buitenmeubels die tegen een stootje kunnen

Als er één ding belangrijk is bij de keuze voor meubels voor een school, dan is het wel dat meubilair uitermate stevig moet zijn. Scholen hebben het niet altijd gemakkelijk betreffende de financiering van veel zaken, dus jaarlijks nieuwe schoolmeubels kopen zit er niet in. Scholen willen daarom jarenlang plezier van hun meubels kunnen hebben. Als u verantwoordelijk bent voor de keuze van schoolmeubels, dan is dit een zeer belangrijke taak. Niet alleen schoolmeubilair voor in de school is belangrijk, de kwaliteit is net zo belangrijk als het gaat om buitenmeubilair van scholen.

Sterke buitenmeubels scholen zijn erg belangrijk

Op het schoolplein en rondom de school kunnen diverse buitenmeubels staan. Dit zal vooral gaan om bankjes en tafels. De kwaliteit dient hoog te zijn. Het is namelijk zo dat kinderen van nature wild zijn en graag mogen ravotten. Hierbij wordt menig speeltoestel of meubelstuk niet gespaard. Ook het grote aantal kinderen dat gebruikmaakt van buitenmeubels bij scholen, is een reden dat de buitenmeubels uiterst robuust moeten zijn. De buitenmeubels worden intensief gebruikt en het kan niet zo zijn dat de meubels na een enkel gebruik al stuk zijn. Sterker nog, u wilt ongetwijfeld nog vele jaren genieten van uw buitenmeubels.

Ontwerp uw buitenmeubel scholen met hulp van Meubelmaatwerk Company

U wilt een sterk en robuust buitenmeubel scholen laten plaatsen? Sterk materiaal dat nauwelijks slijt en tegen een stootje kan is zeker nodig. Maar u wilt uiteraard ook dat het meubilair er aantrekkelijk uitziet voor kinderen. Misschien heeft u hier zelf al een ontwerp voor gemaakt? Klop dan met uw ontwerp aan bij Meubelmaatwerk Company. Wij zullen met u het ontwerp bekijken en zien wat de mogelijkheden zijn. Bij ons kan veel en zo kunnen ook uw buitenmeubel op maat voor u maken. Daarbij houden wij rekening met het gebruik van hoogwaardig materiaal en een goede slijt- en krasvaste afwerking.

Eetkamerbanken

Uniek maatwerk voor iedereen

Poefen en hockers

Van een ruimtebesparende poef tot de meeste excentrieke hocker

Tafels en stoelen

De details maken het verschil

Wandpanelen en hoofdborden

Denk hoger dan uw eetkamerbank lang is.

Inspiratie

In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem contact op

Bekijk galleries per productgroep