Buitenmeubilair horeca

Producten

 

Bekijk onze producten

Bereken uw prijs

Bereken uw prijs van de ideale eetkamerbank

Contact

Bezoek onze showroom of vraag informatie aan

Uniek. Betaalbaar. Maatwerk.

Meubelmaatwerk company is niet alleen de specialist in eetkamerbanken maar ook in tafels op maat, poefen, hockers en wandpanelen. Ook is het bij ons mogelijk eetkamerstoelen te laten stofferen in dezelfde stijl als je eetkamerbank.

Kies het juiste buitenmeubilair horeca voor uw terras

Heeft u bij uw horecaonderneming ook een buitenterras? Dan kunt u hiervan volop profiteren. Tijdens de mooie lente- en zomerdagen zal uw terras al snel vol zitten met bezoekers die van de zon willen genieten onder het genot van een drankje en/of hapje. Aan u is het de verantwoording om uw gasten comfortabel te laten zitten op buitenmeubilair horeca dat er tevens stijlvol en passend bij de stijl van uw horecazaak uitziet. Dit is geen gemakkelijke opgave. Uw meubilair moet er dus mooi uitzien, comfortabel zijn en tevens bestand tegen het intensieve gebruik. De keuze voor buitenmeubilair horeca is daarom uitermate belangrijk.

Welke buitenmeubels horeca zijn voor uw terras geschikt?

Er zijn veel soorten buitenmeubels voor de horeca die u voor uw terras kunt gebruiken. Loungebanken zijn momenteel een trend. In een loungebank is het voor bezoekers extra ontspannend om van een drankje genieten. Kiest u voor eenvoud, dan kunnen gemakkelijke stapelbare stoelen ook een mogelijkheid zijn. Dergelijke stoelen zullen altijd comfortabel zitten en zijn bovendien gemakkelijk weg te zetten bij slecht weer. Dit gaat met een loungebank lastiger. Bij buitenmeubels horeca die u dus ook bij slecht weer buiten laat staan, is het een vereiste dat het materiaal bestand is tegen de verschillende weersomstandigheden. U moet dus altijd kiezen uit materialen die een combinatie vertegenwoordigen tussen comfort en sterkte.

Kies met Meubelmaatwerk Company uw horeca buitenmeubilair

Als interieur- en exterieurontwerper kan Meubelmaatwerk Company u helpen bij het uitkiezen van horeca buitenmeubilair dat geschikt is voor uw terras. Heeft u een terras waar u rekening moet houden met de afmetingen van uw buitenmeubels of met de stijl van uw terras? Dan kunnen wij uw horeca buitenmeubilair ook op maat maken. Wij zorgen voor stevige en stijlvolle meubels die zeer geschikt zijn voor uw terras en waarmee u uw bezoekers het nodige comfort biedt.

Eetkamerbanken

Uniek maatwerk voor iedereen

Poefen en hockers

Van een ruimtebesparende poef tot de meeste excentrieke hocker

Tafels en stoelen

De details maken het verschil

Wandpanelen en hoofdborden

Denk hoger dan uw eetkamerbank lang is.

Inspiratie

In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem contact op

Bekijk galleries per productgroep