MEUBELMAATWERK COMPANY

Specialist in kwalitatief zitmeubilair

Advies op maat, visualisatie
en persoonlijke aandacht

Wij maken gebruik van oersterke materialen
voor een optimale comfort

10 jaar garantie op de constructie
2 jaar garantie op de bekleding

Buitenmeubilair horeca

Heeft u bij uw horecaonderneming ook een buitenterras? Dan kunt u hiervan volop profiteren. Tijdens de mooie lente- en zomerdagen zal uw terras al snel vol zitten met bezoekers die van de zon willen genieten onder het genot van een drankje en/of hapje. Aan u is het de verantwoording om uw gasten comfortabel te laten zitten op buitenmeubilair horeca dat er tevens stijlvol en passend bij de stijl van uw horecazaak uitziet. Dit is geen gemakkelijke opgave. Uw meubilair moet er dus mooi uitzien, comfortabel zijn en tevens bestand tegen het intensieve gebruik. De keuze voor buitenmeubilair horeca is daarom uitermate belangrijk.

Welke buitenmeubels horeca zijn voor uw terras geschikt?

Er zijn veel soorten buitenmeubels voor de horeca die u voor uw terras kunt gebruiken. Loungebanken zijn momenteel een trend. In een loungebank is het voor bezoekers extra ontspannend om van een drankje genieten. Kiest u voor eenvoud, dan kunnen gemakkelijke stapelbare stoelen ook een mogelijkheid zijn. Dergelijke stoelen zullen altijd comfortabel zitten en zijn bovendien gemakkelijk weg te zetten bij slecht weer. Dit gaat met een loungebank lastiger. Bij buitenmeubels horeca die u dus ook bij slecht weer buiten laat staan, is het een vereiste dat het materiaal bestand is tegen de verschillende weersomstandigheden. U moet dus altijd kiezen uit materialen die een combinatie vertegenwoordigen tussen comfort en sterkte.

Kies met Meubelmaatwerk Company uw horeca buitenmeubilair

Als interieur- en exterieurontwerper kan Meubelmaatwerk Company u helpen bij het uitkiezen van horeca buitenmeubilair dat geschikt is voor uw terras. Heeft u een terras waar u rekening moet houden met de afmetingen van uw buitenmeubels of met de stijl van uw terras? Dan kunnen wij uw horeca buitenmeubilair ook op maat maken. Wij zorgen voor stevige en stijlvolle meubels die zeer geschikt zijn voor uw terras en waarmee u uw bezoekers het nodige comfort biedt.