MEUBELMAATWERK COMPANY

Specialist in kwalitatief zitmeubilair

Vraag en Advies 2

Advies op maat, visualisatie
en persoonlijke aandacht

Duurzaam 2

Wij maken gebruik van oersterke materialen
voor een optimale comfort

Garantie 1

10 jaar garantie op de constructie
2 jaar garantie op de bekleding

Bankstel leer

Als u op zoek bent naar een bankstel dat intensief gebruikt gaat worden, dan is een goede kwaliteit één van de meest belangrijke eisen. Vooral bankstellen die staan in wachtruimtes en recepties van bedrijven en instellingen, worden vaak intensief gebruikt. Het bankstel wordt doorgaans de gehele dag gebruikt. Als het dan gaat om de kwaliteit van het bankstel, dan let u er vooral op dat het comfort behouden blijft, ook al wordt er dagelijks tientallen keren op de bank gezeten. Dit houdt in, dat de bank na verloop van tijd niet mag doorzakken. Daarnaast is een intensief gebruik ook van invloed op de stoffering. Een slechte stoffering zal al snel slijtageplekken laten zien. Dit is zeker niet het geval met een bankstel van leer.

Projectinrichting treinbanken met leerbandje

Waarom kiezen voor een leren bankstel?

Voor normaal gebruik van een bankstel kunt u gerust voor een stoffering kiezen. Een beetje dikke stof gaat jarenlang mee. Maar in ruimtes waar veel verschillende mensen komen en een bankstel erg veel wordt gebruikt, is het verstandig om voor een leren bankstel te kiezen. De stoffering is dan al een zorg minder, want bij een leren bankstel weet u zeker dat het leer onverwoestbaar is. Bovendien is leer erg gemakkelijk om te reinigen. Bent u het ook zat om telkens vlekken uit de stof van een bankstel te verwijderen? Dit is met een leren bankstel definitief verleden tijd. Met een vochtige doek reinigt u het bankstel snel en gemakkelijk.

Een bankstel van leer op maat bij Meubel Maatwerk Company

Nu maakt u met een leren bankstel zeker een goede keuze als de bank veelvuldig en intensief wordt gebruikt. Maar vindt u ook een bank die exact in uw interieur past of die een bepaalde vorm of afmeting moet hebben? Als dit niet het geval is, dan kunt u altijd nog terecht bij Meubel Maatwerk Company voor een bankstel van leer op maat. Vertel ons welk design u wenst of welke (afwijkende) maatvoering uw bankstel moet hebben, dan gaan wij voor u aan de slag. Maak hiervoor een afspraak met ons en bezoek onze showroom in Culemborg. U kunt dan zien welke hoogwaardige kwaliteit wij afleveren en tegelijkertijd doet u de nodig inspiratie op.

Wij kunnen helpen met een visualisatie 1
Eethoek op maat