MEUBELMAATWERK COMPANY

Specialist in kwalitatief zitmeubilair

Vraag en Advies 2

Advies op maat, visualisatie
en persoonlijke aandacht

Duurzaam 2

Wij maken gebruik van oersterke materialen
voor een optimale comfort

Garantie 1

10 jaar garantie op de constructie
2 jaar garantie op de bekleding

Bankstel hoekbank

Bankstellen zijn verkrijgbaar in vele maten en soorten. Een bankstel moet u aanpassen aan de ruimte waar u deze plaatst. Daarnaast moet het uiterlijk van een bankstel overeenkomen met de interieurstijl. Een zeer populair bankstel, is een bankstel hoekbank. Een bankstel hoekbank is een zitbank die in een hoek loopt. Het voordeel hiervan, is dat u een hoek die u anders niet gebruikt, zinvol kunt vullen. Omdat een hoekbank een groot bankstel is, kunnen er veel mensen op plaatsnemen. Een bankstel hoekbank is ideaal voor een grote woonkamer, maar ook voor een wachtruimte in bedrijven en instellingen of als eyecatcher in een kantooromgeving.

Kies voor een bankstel hoekbank op maat

Heeft u een specifieke bedrijfsinrichting of architectuur? Hoewel er meer dan voldoende soorten hoekbanken verkrijgbaar zijn, kan het zijn dat u geen passende hoekbank kunt vinden. In dit geval is er de mogelijkheid van een bankstel hoekbank op maat. Voor een dergelijke hoekbank kunt u terecht bij Meubel Maatwerk Company. Wij kunnen voor u een bankstel hoekbank op maat maken, zodat deze perfect in uw interieur past. De maatvoering, het model en de stoffering, wij verwerken graag al uw wensen in uw hoekbank. Wij zorgen standaard voor een goede en kwaliteitsvolle basis voor uw hoekbank. Hierbij maken wij gebruik van hoogwaardig beukenhout, plaatmateriaal en koudschuim. Voor de zittingen, gebruiken we altijd stalen veringen, voor het optimale comfort.

Een op maat hoekbank bestellen bij Meubel Maatwerk Company

Meubel Maatwerk Company is al ruim 30 jaar actief in het maken van meubels op maat. Omdat een bankstel in zowel huiselijke als zakelijke omgevingen het belangrijkste meubelstuk is, moet u hier veel aandacht aan besteden. Bespreek daarom gerust u wensen en laat ons op basis hiervan een mooi 3D ontwerp maken. U ziet direct hoe uw op maat hoekbank eruit komt te zien. U bent altijd welkom in onze showroom in Culemborg, waar we u graag onze modellen tonen. Wilt u eerst nog wat meer weten over een op maat hoekbank? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op.

Wij kunnen helpen met een visualisatie 1
Hoek Eetkamerbank ingetrokken rug