MEUBELMAATWERK COMPANY

Specialist in kwalitatief zitmeubilair

Vraag en Advies 2

Advies op maat, visualisatie
en persoonlijke aandacht

Duurzaam 2

Wij maken gebruik van oersterke materialen
voor een optimale comfort

Garantie 1

10 jaar garantie op de constructie
2 jaar garantie op de bekleding

Bank losse elementen

Veel bedrijven hebben een receptie of een wachtruimte voor gasten en klanten. De aankleding van deze ruimte is erg belangrijk. Net zoals de entree en uw personeel uw visitekaartje is, geldt dit ook voor de receptie. Als een bezoeker hier wacht, dan moet hij/zij zich comfortabel voelen. Dit houdt ten eerste een comfortabele bank of stoel in. Tevens doet de inrichting erg veel voor de gemoedsrust van uw bezoekers. Een bank uit losse elementen, is zeker een aanbevolen zitplek voor uw bezoekers. Doordat de bank uit losse elementen bestaat, kunt u zonder voorbehoud uw eigen bank creëren en deze bij uw interieur of stemming laten passen.

Robuuste elementenbank chaise longue

Laat een bank met losse elementen op maat maken

Een bank met losse elementen heeft veel voordelen. U kunt een ruimte groter of kleiner maken, door elementen toe te voegen of weg te laten. Hierdoor krijgt u of een heel grote bank of een kleine bank voor één of twee personen. Wijzigt u het interieur? Dan wijzigt een bank met losse elementen veel gemakkelijker mee dan een vaste bank. Een bank met losse elementen is niet altijd gebruikelijk om te kopen, daarom kunt u een dergelijke bank bij Meubel Maatwerk Company op maat laten maken. U krijgt dan een bank waarbij alle elementen geheel aan uw eisen voldoen betreffende het design. Betreffende het comfort leveren wij altijd al topkwaliteit.

Bestel uw losse elementen bank bij Meubel Maatwerk Company

Wilt u uw eigen losse elementen bank? Een losse elementen bank kunt u gemakkelijk plaatsen thuis, maar ook zakelijk is dit een ideale bank. Helemaal als de losse elementen bank geheel aan uw wensen voldoet. Bestel daarom uw losse elementen bank bij Meubel Maatwerk Company. Al jaren zijn wij de experts in meubelmaatwerk. Standaard maken wij gebruik van hoogwaardige materialen om de elementen van uw bank vorm te geven. Een lange levensduur is hiermee gegarandeerd. Tevens kiest u bij ons het model, de stoffen en de kleuren uit. Wees welkom in onze showroom in Culemborg of neem contact met ons op als u meer wilt weten over de mogelijkheden van een losse elementen bank op maat.

Wij kunnen helpen met een visualisatie 1
Elementenbank voor personeelsruimt