Anti-corona scheidingswand

Producten

 

Bekijk onze producten

Bereken uw prijs

Bereken uw prijs van de ideale eetkamerbank

Contact

Bezoek onze showroom of vraag informatie aan

Uniek. Betaalbaar. Maatwerk.

Meubelmaatwerk company is niet alleen de specialist in eetkamerbanken maar ook in tafels op maat, poefen, hockers en wandpanelen. Ook is het bij ons mogelijk eetkamerstoelen te laten stofferen in dezelfde stijl als je eetkamerbank.

Anti-Corona scheidingswand

Gedurende deze tijden is een anti-Corona scheidingswand geen overbodige luxe op menig kantoor. Binnen ons aanbod vindt u exact wat u nodig heeft om uw kantoor up to date te krijgen. Zo schroeft u de hygiëne standaarden omhoog en weet u zeker dat werknemers geheel veilig hun werk kunnen uitvoeren. Bovendien heeft een scheidingswand tegen Corona nog meerdere voordelen. Hier kunt u hieronder meer over lezen.

De voordelen van een anti-Corona scheidingswand

Een Corona scheidingswand is meer dan alleen maar een extra maatregel tegen dit virus. Vooral op de werkvloer kan een dergelijke wand van veel waarde zijn. Ten eerste is het een manier om meer privacy te hebben tijdens het werken. Collega’s zijn ontzettend gezellig, maar een gebrek aan privacy kan bijzonder afleidend zijn. Daarnaast zijn sommige werknemers productiever als ze een ruimte voor zichzelf hebben. Een scheidingswand kan hierbij helpen.

Scheidingswanden hebben vaak ook warmte werende kwaliteit. Vooral tijdens de warmere maanden van het jaar kan dit fijn zijn, aangezien u op deze manier over wat extra verkoeling beschikt. Vaak zijn wanden tevens geluidsisolerend, zodat u minder last heeft van geluiden van buitenaf. Tevens staan anti-Corona scheidingswanden bekend om hun flexibiliteit. U kunt deze plaatsen waar u dat wilt, en als u ze wilt verplaatsen is dit ook binnen enkele seconden uitgevoerd. Daarom kiest u voor deze soort wand.

Met z’n allen tegen Corona

De Corona crisis zorgt er voor dat onze samenleving er anders uitziet dan eerst, voor een onbepaalde periode. We weten niet hoe lang we moeten leven met dit virus, maar desalniettemin moeten we proactief zijn en maatregelen nemen waar dit kan. Zo gaan we de verspreiding van dit virus tegen en kunnen we allen op een waardige manier werken op het kantoor. Alles wat u nodig hebt op dit gebied, kunt u vinden binnen het aanbod van onze webshop.

Eetkamerbanken

Uniek maatwerk voor iedereen

Poefen en hockers

Van een ruimtebesparende poef tot de meeste excentrieke hocker

Tafels en stoelen

De details maken het verschil

Wandpanelen en hoofdborden

Denk hoger dan uw eetkamerbank lang is.

Inspiratie

In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem contact op

Bekijk galleries per productgroep