MEUBELMAATWERK COMPANY

Specialist in kwalitatief zitmeubilair

Vraag en Advies 2

Advies op maat, visualisatie
en persoonlijke aandacht

Duurzaam 2

Wij maken gebruik van oersterke materialen
voor een optimale comfort

Garantie 1

10 jaar garantie op de constructie
2 jaar garantie op de bekleding

Akoestische wandpanelen

In veel bedrijven is er sprake van een slechte akoestiek. Dit kan gaan om geluidsoverlast omdat medewerkers te dicht bij elkaar zitten en er geen tot weinig wanden zijn, maar ook om slechte wand- en/of plafondconstructies. Niet altijd is er voldoende aandacht voor de akoestiek. Dit terwijl er toch wel goede mogelijkheden zijn om de akoestiek aanzienlijk te verbeteren. Dit kan bijvoorbeeld met akoestische wandpanelen. Een voordeel van akoestische wandpanelen, is dat u hiermee tevens voor design kunt kiezen en voor diverse mogelijkheden om de wandpanelen in te zetten.

Akoestische vergaderunits

Veel mogelijkheden met een akoestische wandpaneel

Een akoestische wandpaneel kan erg veel doen om hinderlijke geluiden te dempen. Het is de ideale methode om zonder grote verbouwingen en constructieveranderingen uw akoestiek te verbeteren. Maar een akoestische wandpaneel kan meer zijn dan een hangend paneel aan de wand. Vooral in een bedrijf is ook het design van een akoestische wandpaneel erg belangrijk. U wilt immers een uitnodigende en aansprekend design voor uw medewerkers, klanten en bezoekers? Zo kan een akoestische wandpaneel multifunctioneel worden ingezet en dienst doen als onderdeel van een rugleuning van een bank Het design van de bank sluit aan op een hoge rugleuning tot het plafond en doet tevens dienst doet als akoestische wandpaneel. Laat uw fantasie de vrije loop, want er is veel mogelijk met akoestische wandpanelen.

Akoestische wandpanelen op maat bij Meubel Maatwerk Company

Wilt u de akoestiek in uw bedrijf verbeteren? Meubel Maatwerk Company kan u hierbij helpen. Als producent van op maat zitmeubelen, is het mogelijk om tot prachtige akoestische wandpanelen te komen waarin tevens een bank of zitgedeelte is verwerkt. U heeft dan niet zomaar wandpanelen aan de wand, maar akoestische wandpanelen op maat met meerdere functies en geheel volgens uw wensen. Heeft uzelf bepaalde ideeën over hoe uw akoestische wandpanelen eruit moeten zien? Neem dan contact met ons op en bespreek uw wensen met onze ontwerpers. Samen komen wij zeker tot een prachtige eindresultaat.

Kantoorinrichting Treinbanken spreekruimte 2