MEUBELMAATWERK COMPANY

Specialist in kwalitatief zitmeubilair

Vraag en Advies 2

Advies op maat, visualisatie
en persoonlijke aandacht

Duurzaam 2

Wij maken gebruik van oersterke materialen
voor een optimale comfort

Garantie 1

10 jaar garantie op de constructie
2 jaar garantie op de bekleding

Akoestische bespreek units

Bent u op zoek naar een bedrijf dat voor u akoestische bespreek units kan maken? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Meubelmaatwerk Company. We hebben veel ervaring met het maken van allerhande meubilair op maat, hier horen ook de zogeheten hush cabines bij. Dit zijn speciale ruimtes die in een bedrijf worden neergezet, waar in alle rust een vergadering of gesprek gehouden kan worden. Ook als u bijvoorbeeld klanten ontvangt die u vertrouwelijk wilt kunnen spreken, dan is een dergelijke unit een perfecte oplossing. Wij maken deze units graag geheel op maat en naar uw wensen.

Akoestische vergaderunits

Iets te bespreken in alle rust en privacy?

Een akoestische bespreek unit is een plek waar u in rust en privacy een gesprek kunt houden met iemand. Deze units zijn al bij een groot aantal bedrijven te vinden, waar ze veel gebruikt worden. Wilt u ook een dergelijke unit in uw bedrijf hebben staan? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die wij voor u klaar hebben staan. We kunnen standaard akoestische bespreek units maken, maar we kunnen deze ook helemaal voor u op maat maken. Hierbij kunt u natuurlijk ook aangeven hoe u wilt dat het interieur van de unit er uit komt te zien. Ook dit maken wij geheel voor u op maat.

Werken met hush cabines

Wilt u meer weten over wat er allemaal mogelijk is met een hush cabine? Dan kunt u hier altijd even contact over opnemen met ons. We zijn gevestigd in Nederland, maar komen ook graag naar Belgie om u daar te helpen met een mooie hush cabine. Hiermee is het een stuk makkelijker om in alle rust een gesprek te voeren. U bent ook bij ons aan het juiste adres voor andere onderdelen van de inrichting van uw interieur. Zo zijn wij gespecialiseerd op het gebied van allerlei soorten banken, die wij ook helemaal voor u naar wens kunnen maken.

Wij kunnen helpen met een visualisatie 1
Akoestische vergaderunits