MEUBELMAATWERK COMPANY

Specialist in kwalitatief zitmeubilair

Vraag en Advies 2

Advies op maat, visualisatie
en persoonlijke aandacht

Duurzaam 2

Wij maken gebruik van oersterke materialen
voor een optimale comfort

Garantie 1

10 jaar garantie op de constructie
2 jaar garantie op de bekleding

Akoestisch meubilair

Wilt u akoestisch meubilair aanschaffen om een rustige omgeving te creëren voor uw werknemers? U kunt met akoestisch meubilair voor een fijne werkomgeving of vergaderruimte zorgen waar uw werknemers profijt van zullen hebben. De geluiddempende meubelstukken absorberen geluid en creëren een rustige sfeer. Zo kunt u optimaal uw werk uitvoeren en wordt de akoestiek van een ruimte verbeterd. Bij Meubelmaatwerk Company kunnen wij akoestische meubilair voor u op maat maken van 100% projectkwaliteit.

Akoestische vergaderunits

Meubilair akoestisch van Meubelmaatwerk Company

U kunt bij Meubelmaatwerk Company terecht voor akoestische meubels op maat. Wij kunnen al u wensen op de centimeter nauwkeurig op maat maken. In ons werk gebruiken wij hoogwaardige materialen en produceren wij de meubelen in onze fabriek in Culemborg tegen gunstige prijzen. Op de constructie heeft u een garantie van 10 jaar en voor de materialen geldt een garantie van 2 jaar. Voor een meubelstuk kun u op onze website en in showroom een ruim aanbod vinden. Zoekt u toch iets anders? Neem dan contact met ons op voor een op maat gemaakt meubelstuk.

Meubelmaatwerk Company

Meubelmaatwerk Company is gespecialiseerd in zitmeubelen op maat en hebben de prachtigste meubelen in onze showroom staan. Wij maken meubelen voor verschillende doelgroepen. Ons team bestaat uit vakmensen die allen een liefde hebben voor het vak en met passie akoestisch meubilair op maat voor u maken. Weet u al precies wat u zoekt of zou u graag advies willen ontvangen over het meubilair? In beide gevallen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden en kunnen voor u een passende offerte opstellen.

Projectinrichting treinbanken stilteruimte
Stilte fauteuils 1