Afscheidingswand

Producten

 

Bekijk onze producten

Bereken uw prijs

Bereken uw prijs van de ideale eetkamerbank

Contact

Bezoek onze showroom of vraag informatie aan

Uniek. Betaalbaar. Maatwerk.

Meubelmaatwerk company is niet alleen de specialist in eetkamerbanken maar ook in tafels op maat, poefen, hockers en wandpanelen. Ook is het bij ons mogelijk eetkamerstoelen te laten stofferen in dezelfde stijl als je eetkamerbank.

Afscheidingswand

Als u de indeling van een ruimte flexibel wilt houden, kiest u voor een afscheidingswand. Wat voor soort wand u ook zoekt, u vindt deze binnen onze webshop. Het mooie aan afscheidingswanden is dat ze binnen meerdere soorten ruimtes ingezet worden. Ten eerste kunt u ze gewoon thuis gebruiken. Maar ook voor kantoren zijn dergelijke wanden aanraders. Een inrichting met afscheidingswand is flexibeler dan gemiddeld. En dat is niet het enige voordeel van dit type wand.

Voordelen van een afscheidingswand

Dit type wand stelt u dus in staat om op een flexibele manier een scheiding te maken binnen een ruimte. U kunt de ruimte verdelen zoals u dat wil, en ook wanneer u aanpassingen wilt maken is dat binnen een handomdraai gedaan. Bovendien heeft u op het gebied van dergelijke wanden ruim de keuze. U kunt hierbij variëren op het gebied van afmetingen, materialen, merken en kleuren. Binnen ons assortiment is er voor iedereen wel iets te vinden. Zo vindt u altijd wat u nodig heeft.

Ook voor kantoren is een afscheidingswand van toegevoegde waarde. Ten eerste is het een manier om extra privacy te geven aan werknemers. Fijn, want zo raken ze minder snel afgeleid en kunnen ze zich beter focussen op hun werk. Maar het heeft ook een positieve impact op de hygiëne. In deze tijden, waarin de Corona crisis impact heeft op al onze levens, is het van belang dat we anderhalve meter afstand kunnen waarborgen. Dergelijke wanden kunnen hier een belangrijke bijdrage aan leveren.

Wanden in allerlei soorten en maten

Het mooie aan het assortiment van onze webshop is dat u hier alles kunt vinden wat u nodig hebt. Wat voor soort wand u ook prefereert, en in wat voor type ruimte u deze ook wilt plaatsen, u vindt hier wat u zoekt. Bovendien zijn er ook scheidingswanden te vinden met akoestische mogelijkheden, zodat u minder last heeft van geluid en rumoer van buitenaf. Neem eens een kijkje in ons assortiment.

Eetkamerbanken

Uniek maatwerk voor iedereen

Poefen en hockers

Van een ruimtebesparende poef tot de meeste excentrieke hocker

Tafels en stoelen

De details maken het verschil

Wandpanelen en hoofdborden

Denk hoger dan uw eetkamerbank lang is.

Inspiratie

In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem contact op

Bekijk galleries per productgroep